Vragen aan Ivo  

Plakkerige Pachira - 9 september 2016

Plakkerige Pachira - PlantPlezier.nl

Mijn lievelingsplant is mijn Pachira, met zijn gevlochten stam is hij vanaf de grond zo'n 2 m hoog. Nu zag ik sinds kort dat er aan de onderkant van de bladeren, op de bladnerf van die plakkerige druppeltjes zitten. Het eindpunt van het blad krult hier enigzins om. De plant is gewoon groen en groeit gewoon door, maar dat plakkerige goedje hoort er volgens mij toch niet op. Wat kan ik hier aan doen.


Bekijk hier het antwoord van Ivo.

Meer vragen aan Ivo:

Vragen aan Ivo - 4 juli 2016

Hallo Ivo, Ik heb een klein, smal tuintje in de oude binnenstad van Appingedam. Nu wil ik een doorkijkje creëren door een boom te plaatsen naast de drie meter hoge muur. Ik zoek een boom met een mooie kroon en ook een mooie afhangende tak waar je onderdoor kunt kijken/lopen en zo een sprookjesachtige sfeer krijgt. Weet jij een geschikte boom?

Lees het antwoord van Ivo »

Vragen aan Ivo - 23 mei 2016

Hoi Ivo, Ik wil je graag een vraag stellen over ons perzikboompje. We zijn twee jaar geleden verhuisd en hebben zoveel mogelijk uit de vorige tuin meeverhuisd. Dit perzik boompje heeft één keer perziken gegeven in het eerste jaar en nu heeft hij voor het tweede jaar op rij gekrulde bladeren gekregen na afloop van zijn bloesem. Heb jij een tip voor ons?

Lees het antwoord van Ivo »

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!