Vragen aan Ivo  

Albizia Julibrissin zonder bloemen - 16 september 2016

Albizia Julibrissin zonder bloemen - PlantPlezier.nl

Hallo Ivo, Ik heb al zeker acht jaar een Albizia Julibrissin in de tuin. Hij doet het prima, alleen overal zie ik dat deze bloeit, maar mijn struik heeft dit nog nooit gedaan. Denk je dat ik de grond rondom moet aanpassen, omdat we redelijk bij de kust wonen? Groet, Cora


Bekijk hier het antwoord van Ivo.

Lees hier meer over deze Albizia en misschien wil je hem zelf ook wel in je tuin?

Meer vragen aan Ivo:

Vragen aan Ivo - 9 september 2016

Mijn lievelingsplant is mijn Pachira, met zijn gevlochten stam is hij vanaf de grond zo'n 2 m hoog. Nu zag ik sinds kort dat er aan de onderkant van de bladeren, op de bladnerf van die plakkerige druppeltjes zitten. Het eindpunt van het blad krult hier enigzins om. De plant is gewoon groen en groeit gewoon door, maar dat plakkerige goedje hoort er volgens mij toch niet op. Wat kan ik hier aan doen.

Lees het antwoord van Ivo »

Vragen aan Ivo - 4 juli 2016

Hallo Ivo, Ik heb een klein, smal tuintje in de oude binnenstad van Appingedam. Nu wil ik een doorkijkje creƫren door een boom te plaatsen naast de drie meter hoge muur. Ik zoek een boom met een mooie kroon en ook een mooie afhangende tak waar je onderdoor kunt kijken/lopen en zo een sprookjesachtige sfeer krijgt. Weet jij een geschikte boom?

Lees het antwoord van Ivo »

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!