Trots op...  

Trots op mijn kerstboom

Trots op mijn kerstboom - PlantPlezier.nl

Voor deze ‘Trots op’ hadden wij via Facebook gevraagd naar mensen die trots zijn op hun kerstboom. Onder de vele inzendingen hebben wij Jantje Kuiper uitgekozen als winnares.

De kerstboom van mijn dochter Wilma is heel mooi geworden. Alle versiering zijn gehaakt. We zijn er in augustus al mee begonnen. Zelfs de piek en de slingers zijn gehaakt.”

Gefeliciteerd! Jantje wint hiermee de gadget van de week; het Elho vogelhuisje!

We kregen vrolijke, romantische, grappige en verdrietige verhalen. Hierbij een kleine greep uit alle inzendingen.

Hanneke Bekkema “Onze kerstboom is een volkswagenbusjes boom. Wij proberen verschillende kerstballen te verzamelen. Tegen de kerst zit ik uren op internet te kijken of ik nog nieuwe Volkswagenbusjes kan vinden. Ik heb ballen uit Duitsland, BelgiĆ«, Amerika en Nederland.”
trots - kerstboom - volkswagenbusjes - kerst - plantplezier
Ria HerberSoms wil je alles een keer anders dan anders dus voor ons dit jaar een “omgekeerde witte kerst aan het plafond”

trots - kerstboom - opgehangen - kerst - plantplezier

Janneke Smit-NijstadEen boom met wit en mint kleuren voor ons! Met een klein hintje naar mijn passie, ballet!!”
trots - kerstboom - ballet - kerst - plantplezier
Loes PeetersIn onze kunstkerstboom zit 80 jaar aan ballen. Ze zijn nog van mijn ouders eerste boom (1926!). Zoals bijvoorbeeld de zeppelin nog met een glazen oogje, vogeltjes, kerstmannetjes en een paar andere ballen. Ook heb ik een bal voor mijn zus die in canada woont omdat ik haar met kerst altijd extra mis.”
trots - kerstboom - oude kerstballen - kerst - plantplezier
Linda van GroezenHij stond al 27 jaar in onze voortuin. Wij hebben hem daar gepland na een kerst jaren geleden. Nu werd hij wel erg groot. We hadden weinig licht meer in de huiskamer en ook de buren hadden er last van.
Nu mag hij nog een keer binnen staan, de top tenminste. Daarna nemen we echt afscheid van onze mooie boom. Met pijn in onze harten. Wat was hij mooi.”

trots - kerstboom - boom uit tuin - kerst - plantplezier

Anny Beijers “Deze heeft mijn man zelf gemaakt van oud pallethout en is 1x geverfd en toen op een plasticbuis allemaal dezelfde dikte kadopapier gedraaid en op de boom geplakt! Volgend jaar gaan de rollen er vanaf en komen er gehaakte bloemen met in het midden een knoopje op erop! Leuk om te doen en heeft niet iedereen!”
trots - kerstboom  - kerst - plantplezier - zelfgemaakte boom
  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!