Budget Tip  

Koop klein!

Koop klein! - PlantPlezier.nl

Je hebt een nieuwe tuin en je wilt van alles maar je budget is niet heel ruim. De beste budget tip die je kunt krijgen is door kleine planten te kopen. Planten worden duurder naar mate je ze groter koopt. Je betaalt natuurlijk voor de tijd en energie die een kweker heeft gestopt in het opkweken van de plant.

Met grote planten koop je dus tijd. Hierdoor kun je ook direct een veel mooiere tuin maken en heeft dit voor veel mensen de voorkeur. Maar heb je genoeg tijd en wat minder geld, bestel dan bijvoorbeeld kleine coniferen. Deze geven structuur aan je tuin doordat ze het hele jaar groen blijven. Coniferen zijn er in vele soorten en maten en door snelle groeiers en langzaam groeiende coniferen te combineren krijg je sneller een groen geraamte in je tuin. Daarnaast zijn coniferen ideale plaatsen voor vogels om zich in te verstoppen. Je hebt weliswaar even tijd nodig, maar dan gaan ze zeker komen.

Mocht je bovenstaande planten willen bestellen. Gebruik dan actiecode PLANTPLEZIER voor 10% korting op je bestelling

Bakker.com heeft een mooi assortiment coniferen. Als je met het bestellen de actiecode PLANTPLEZIER gebruikt krijg je 10% korting op de hele bestelling

 

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!