Moederdag Tip  

Handige tuinset voor starters

Handige tuinset voor starters - PlantPlezier.nl

Veel mensen hebben sinds kort het tuinieren weer ontdekt. Moestuintjes zijn niet aan te slepen en ook de fleurige zomerbloeiers, mooie vaste planten en fraaie heestertjes vinden weer een plek in tuinen en op balkons. Een goede tijd dus om een Start-Set voor de tuin aan te schaffen. GARDENA helpt een handje en heeft dit setje samengesteld. In dit filmpje laat Ivo het setje goed zien en legt hij uit waarom het handig is.

Basis

De GARDENA Start-Set is een basisuitrusting waarmee niet alleen de beginnende, maar ook de gevorderde tuinier in zijn nopjes zal zijn. Planten, verplanten en potten vullen? Een handig bloemenschepje helpt. De onkruidsteker is het ideale gereedschap om hardnekkig onkruid met wortel en al te verwijderen. Met de snoeischaar houd je planten en struiken in vorm en knip je uitgebloeide bloemen uit zomerbloeiers. Dankzij de beschermende handschoenen tuinier je heel relaxed en hou je je handen schoon.

Cadeautip

Valt er iets te vieren? Van house warming party tot verjaardag, van Moederdag tot inwijding van het nieuwe dakterras, met deze GARDENA Start-Set heb je een 4-in-1 cadeau waarmee je voor de dag kunt komen.

De GARDENA Start-Set zit in een handige meeneemverpakking en kost € 16,99.

Wil je deze set winnen?

Dan heb je vast ook een goede reden. Stuur ons daarom je reden op en wie weet kun je van start met deze set.

Niet gewonnen, geen nood. De Start-Set is onder meer verkrijgbaar bij tuincentrum en bouwmarkt. Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl.

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!