De groene spotlights  

De juf of meester in de Groene Spotlights

De juf of meester in de Groene Spotlights - PlantPlezier.nl

Die lieve, vrolijke, slimme, geduldige en grappige meester of juf van je kind, vertroetel je die wel eens? Op woensdag 5 oktober kun je je kans grijpen, want op die dag is het Dag van de Leraar.

Vertroetel de juf of meester met een plant

Die stoere meester, die verras je bijvoorbeeld met een dito stoere held als een Beaucarnea, een mooie cactus, stevige Echeveria of een indrukwekkende varen (die geeft ook nog eens extra zuurstof, best fijn na een dag voor een drukke klas).

De juf maak je blij met de beauty Aeschynanthus, een weelderig bloeiende Chinese Roos of een Yucca, cowboy onder de planten en heel geschikt voor de juf die de gieter soms niet kan vinden. En heet de juf Anouk? Dan verras je haar tuurlijk met gelijknamige ficus.

Een 10 voor de juf (en de meester)

Op de site Een10voordejuf.nl kun je aanvullende kleurplaten en pot-versier-stroken downloaden en meer lezen over het initiatief om juffen en meesters blij te maken met bloeiend groen. Ook geef je op de site de leerkracht van je kind op voor de verkiezing ‘de liefste juf of meester’ van Nederland. De winnaar krijgt op 5 oktober een bloemenhulde.

mooiwatplantendoen

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!