Bakkers Favoriet van de Week - April  

De vogelnestvaren ‘Crispy Wave’

De vogelnestvaren ‘Crispy Wave’ - PlantPlezier.nl

In zijn column en vlog had Ivo het al over de vogelnestvaren ‘Crispy Wave’ (Asplenium nidus ‘Crispy Wave’). Hij liet al zien hoe je de plant met mos in een glas een hele leuke combinatie maakt. Toch verdient deze dankbare kamerplant iets meer aandacht, omdat het ook een aardige tuinplant is op een schaduwrijke plek van de tuin in de zomer.

Bestel je eigen ‘Crispy Wave’ bij Bakker.com met actiecode PLANTPLEZIER

Dankzij het mooie opvallende golvende blad met sterke glanzende, frisgroene bladeren springt de ‘Crispy wave’ al snel in het oog en vaak kan een schaduwrijke hoek dit wel gebruiken. Zowel als kamerplant in huis als tuinplant in de (zomer)tuin geeft de plant een frisse en hippe look door zijn uitgesproken vorm. De vorm is door het gekrulde blad iets meer rechtop gaand dan zijn broertje uit de natuur.

De vogelnestvaren is een plant die het eigenlijk bij iedereen goed doet. Dus als je twijfelt of je wel of niet groene vingers hebt. Begin dan eens met deze plant om je te overtuigen dat het niet een kwestie is van groene vingers, maar gewoon de juiste plant bij de juiste persoon en dat exclusiviteit iedereen past.

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!