Bakkers Favoriet van de Week - Februari  

Bloem van de Maand: Alstroemeria

Bloem van de Maand: Alstroemeria - PlantPlezier.nl

Drie keer de veelzijdige alstroemeria; boho, stoer en Scandinavisch.

alstroemeria_2017-5

Zoveel mensen, zoveel woonsmaken. Hou jij van strak en minimalistisch, of ben je dol op Perzische kleden in een eclectische setting? De veelzijdige alstroemeria laat zichzelf stijlen op tal van manieren. Of je nu van bohemian, stoer of Scandinavisch houdt. Zo voer je jouw persoonlijke smaak door in je alstroemeriaboeket.

alstroemeria_2017-6

Bohemian

Een boho-look krijg je door het boeket niet te strak te maken. Combineer kleurrijke alstroemeria’s met wuivende grasjes. Verdeel het boeket over meerdere vazen op verschillende hoogtes voor een losse look. Een kleurrijk tapijt en de vintage vazen en kruk maken het helemaal af.

alstroemeria_2017-3

Stoer

Houd je van industrieel, mooie, leren banken en grote houten tafels? Dan past het stoere alstroemeriaboeket goed bij je. De bloemen in combinatie met magnoliatakken en bladeren van de strelitzia geven je grafische waterkan smoel.

alstroemeria_2017-7a

Scandinavisch

Denken we aan Scandinavisch, dan denken we aan licht en natuurlijke elementen. Mix witte alstroemeria met prachtige eucalyptusbladeren. In aardewerken vazen, dan wel niet zelf gemaakt tijdens een keramiekcursus, in een rustige hoek met prachtig zonlicht komt dit boeket het beste tot zijn recht.

mooiwatbloemendoen

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!