Acties en Nieuws van de Week - Week 23  

Win een Magical Hortensia met potgrond

Win een Magical Hortensia met potgrond - PlantPlezier.nl

Iedere plant heeft bouwstoffen nodig. Ook een hortensia. In de video die Ivo maakte vertelt hij wanneer je het beste de hortensia kunt mesten. Dit is vooral interessant voor mensen die hun plant al hebben gepoot.

Hydrangea macrophylla 'Revolution Blue'

Koop je een nieuwe plant dan kan het nog makkelijker. Zet je Magical Hortensia in speciaal voor de plant ontwikkelde potgrond. Hierin zit voor honderd dagen voeding voor de plant. Maar zelfs dít kan nog makkelijker. Win je prachtig verkleurende Magical Hortensia bij PlantPlezier en krijg niet alleen de plant maar ook de potgrond bij je thuisbezorgd.

Hydrangea macrophylla 'Coral Blue'

Het enige dat je moet doen is zorgen dat iemand zich inschrijft voor de nieuwsbrief van PlantPlezier. Een vriend, vriendin, moeder, vader, broer, zus, buurvrouw, buurman of vage kennis, het mag iedereen zijn ;-). Mail (info@plantplezier.nl) ons de naam van de persoon die zich heeft opgegeven en wie weet win jij als dank voor je inzet één van de vijf prachtige Magical Hortensia’s. De enige hortensia waar je een heel jaar plezier van hebt door de bladverkleuringen.

Magical Colours your home

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!