Acties en Nieuws van de Week - Week 06  

Valentijn Actie

Valentijn Actie - PlantPlezier.nl

Speciaal voor Jou(w) Valentijn

Bestaande liefdes, ontluikende liefdes of omdat iemand je dierbaar is. Die ene collega, die bijzondere buurvrouw, die altijd vrolijke buschauffeur.

Valentijnsdag is inmiddels uitgegroeid tot een dag in het jaar waarop mensen liefde voor elkaar uitspreken. In welke vorm dan ook.

De actie

Op deze speciale dag wil Ivo laten zien dat we met liefde het verschil kunnen maken. Daarom maakte hij dit filmpje.

Aan jou nu de vraag om je aan te sluiten.

Post op Valentijnsdag op de Facebookpagina van PlantPlezier onder ‘berichten van bezoekers’ een filmpje waarin je tegen iemand zegt dat/waarom hij/zij ‘Speciaal voor je’ is en vergeet deze persoon niet te taggen.

Hoe origineel is het als jouw speciale boodschap wordt gedeeld of geliket door meer mensen. Samen sta je sterk en jouw boodschap haalt ook anderen over om hun liefde voor iemand uit te spreken. Hierdoor ontstaat een kettingreactie van mensen die elkaar vertellen hoe bijzonder iemand is in hun leven. Een kettingreactie van liefde. Laat de wereld zien hoeveel liefde er is en maak op deze ene dag in het jaar het verschil.

Veel geluk en liefde.

Voor het maken van dit Valentijn-filmpje danken wij:

  • Flora Holland
  • Tulpen Promotie Nederland
  • Yourlily
  • Fabulous Freesia
  • Simply Calla

Ivo maakte overigens ook een paar filmpjes over zijn toppers voor Valentijnsdag. Bekijk ze hier:

plantplezier - calla - zantedeschia - ivo

Wel eens gedacht om met Valentijn mooie Zantedeschia te geven. Ivo vertelt in het filmpje  waar deze stijlvolle bloem vandaan komt en waarom deze zo sterk is.

 

ivo - plantplezier - freesia

Door geur kun je direct in contact komen met een gebeurtenis uit het verleden. Maak van de heerlijk geurende freesia jouw bijzondere Valentijn-moment. Ivo vertelt je in het filmpje veel meer over deze mooie bloem.

 

ivo - plantplezier - tilantia - actie - valentijn

Een plant met roze schutblad in de vorm van een hart. Op en top Valentijn. Bekijk het filmpje dat Ivo over dit mooie plantje maakte.

 

plantplezier - lelie - actie - valentijn -

De Lelie laat niemand ongemoeid. Deze bloem staat voor beminnelijkheid, zuiverheid, liefde, vruchtbaarheid, reinheid en eenheid. Wat de witte lelie extra bijzonder maakt vertelt Ivo in het filmpje.

 

ivo - plantplezier - geurende bloemen - actie - valentijn

Waarom alleen bloemen geven. Met deze prachtige geurende planten maak je iedereen blij. bekijk hier het filmpje dat Ivo over deze planten maakte. Echte Valentijn-aanraders.

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!