Acties en Nieuws van de Week - Week 22  

Snoeptuin update

Snoeptuin update - PlantPlezier.nl

Rob is al jaren enthousiast over het eten van bloemen. Zo enthousiast zelfs, dat hij het gemakkelijk heeft gemaakt door een pakketje samen te stellen met eetbare bloemen die je zelf kunt opkweken; Rob’s Snoeptuin!

snoeptuin - plantplezier - actie - ivo - rob

Zoals iedereen waarschijnlijk al wel heeft meegekregen, zijn Rob en Ivo twee weken geleden een actie gestart waarbij zij op zoek gaan naar de origineelste, mooiste of grappigste foto van het resultaat van Rob’s Snoeptuin. Voorwaarde is dat je natuurlijk ook ingeschreven moet staan voor de nieuwsbrief van PlantPlezier. De winnaar wordt beloond met een persoonlijk bezoek van Rob en Ivo voor een Kleur je Leven. Hierin verrassen Rob en Ivo de winnaar met ook andere planten dan de planten van de Snoeptuin.

kleur je leven - plantplezier - rob - ivo - actie

Rob en Ivo op pad voor een Kleur je Leven

 

Inmiddels hebben wij al aardig wat reacties ontvangen waaruit vooral blijkt dat iedereen het een hele leuke actie vindt. Gelukkig kan dat dan ook nog steeds!

Alles draait met deze actie om het plezier dat je hebt met planten.

Stuur ons daarom via facebook  je foto’s. Deel hier ook je ervaring en tips over het kweken en verzorgen van je Snoeptuin-plantjes. En vergeet ons natuurlijk niet te liken.

Bekijk hier het filmpje dat Ivo over de actie maakte.

 

En heb je nog geen Snoeptuin?

Rob’s Snoeptuinen zijn in bijna alle tuincentra verkrijgbaar.

 

Of online bij:

De Zaden

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!