Acties en Nieuws van de Week - Week 08  

Moestuinieren

Moestuinieren - PlantPlezier.nl

Afgelopen jaar wist een bekende supermarktketen veel mensen enthousiast te maken voor het ‘moestuinieren’. Dit jaar nemen we afscheid van ‘het proberen’ en gaan we daadwerkelijk uit onze tuin eten.

plantplezier - zaden - bakker - moestuinieren

De start van een goede moestuin is een start met goede zaden. Nu is de tijd om deze zaden te bestellen zodat je een plan kunt maken wanneer je welke groeten wilt eten.

Voor meer inspiratie en goede zaden, kijk hier.

plantplezier - moestuin - kweekbak

Tip: Houd er rekening mee dat wat je zaait, ook moet worden geoogst. Zaai je van een groente in één keer alle zaadjes, dan zal het ook allemaal tegelijk oogstklaar zijn en eet je weken achterelkaar hetzelfde. 😉 Een oplossing kan dan zijn het zaaien wat te spreiden.

Voor wie geen tuin heeft, weinig ruimte heeft óf gewoon graag gaat voor comfort, is er ook een leuke jute kweekset te bestellen.

Start op de vensterbank met het zaaien van bijvoorbeeld de kerstomaten. Eind mei kunnen ze eventueel naar een warm en beschut plekje buiten worden geplaatst, bijvoorbeeld op je balkon of terras.

De set wordt compleet geleverd: Tomatenzaad, kweekaarde en jute kweekzak. Het is dus ook leuk om cadeau te geven!

Geen thee is natuurlijk lekkerder dan de muntthee die je zelf hebt gekweekt.

In het pakket zit alles wat je nodig hebt: een kweekzakje, kweekaarde, een zakje muntzaad en een label met duidelijke kweekinstructies. Daarmee kweek je op jouw eigen vensterbank heerlijk verse munt!

 

Met deze, en nog heel veel meer keuzemogelijkheden, wensen wij je veel plezier bij het opzetten van de vorm van moestuinieren die bij jou past!

Nieuw Logo bakkercom_NL

En vanaf nu het moestuinieren start.

 

 

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!