Acties en Nieuws van de Week - Week 27  

Maak je eigen minituintje

Maak je eigen minituintje - PlantPlezier.nl

Wat nou als je heel graag wilt tuinieren, maar niet de ruimte heb? Of als je de tuin het liefst mee wilt nemen op vakantie. Een minituintje biedt de oplossing.

De ‘Mini Garden’ rage begon in Amerika: mini-tuintjes in pot met alles erop en eraan zoals kleine tuinaccessoires, kleine plantjes en zelfs vijvertjes! Bij Bakker.com zijn er ook helemaal weg van, en hebben daarom een groot Mini Garden assortiment beschikbaar. Leuk voor binnen én buiten!

Hoe begin je een minituintje?

Heel makkelijk. Neem een lage pot, schaal, kistje, of mand naar keuze en vul deze met aarde. Het mooiste effect wordt bereikt als er op de gehele ondergrond een laagje mos en/of fijn grind ligt. Kleine vetplantjes zijn perfect voor je mini-tuintje; het zijn net struiken of bomen in het klein. Haal de vetplantjes uit hun potje en druk ze in de grond. Natuurlijk kunnen er ook andere kleine plantjes en takjes toegevoegd worden.

Met steentjes kunnen er paadjes of een terras gecreëerd worden. Gebruik voor een mini-vijver een leeg potje/bakje en stop deze helemaal in de grond en vul deze met water.

Zoals ook met je eigen ‘grote’ tuin is het ook met een minituin een leuk moment om deze in te richten. Hiervoor zijn miniatuur meubels en voor de starter zijn er twee Mini Garden startsets in wit en in roestkleur. Deze bestaan uit maar liefst tien delen. Natuurlijk zijn al deze onderdelen los te koop want je wilt je eigen tuin naar je eigen idee kunnen maken.

Wil je nu nog meer weten over deze leuke hobby. Kijk dan even hier.

Nieuw Logo bakkercom_NL

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!