Acties en Nieuws van de Week - Week 12  

Kledinglijn

Kledinglijn - PlantPlezier.nl

Husqvarna, uitvinder van de robotmaaier, presenteert een heuse kledinglijn voor de Automower. Een jasje met ruitjes, vlammen of giraffemotief… Het kan dus zo maar zijn dat er een opvallende Automower het gazon maait. Of juist niet als je kiest voor een camouflerende grasprint.

2908-935ac48b068fe4118605d74edacc9b6c

Kledingstijl

De Automower-kledinglijn bevat verschillende standaardjasjes, maar is ook te personaliseren. Het is een kwestie van een foto uploaden en… klaar! Bijvoorbeeld van je favoriete voetbalclub, idool of F1-logo. De weerbestendige jasjes zijn online te bestellen via www.myhusqvarna.com en worden thuisbezorgd. Het ‘aankleden’ is heel eenvoudig: maak de Automower schoon en breng de stickerfolie aan. Met de meegeleverde plastic pas verwijder je eventueel aanwezige luchtbelletjes.

Automower

De Automower maait geheel zelfstandig en automatisch het gazon. Het maaigebied wordt door middel van grensdraden bepaald. Tijdens het maaien wordt er slechts een paar millimeter van het gras afgesneden. De zeer fijne grasresten vallen terug op het gazon en hebben een voedende waarde. Is de accu bijna leeg? De Automower rijdt terug naar het laadstation en maait vanzelf verder als de accu weer vol is. Heuvels (tot 45%), obstakels en oneffenheden in het gazon vormen geen probleem voor de Automower. Wind en regen evenmin. Een individuele pincode biedt beveiliging voor diefstal en maakt de Automower onbruikbaar voor anderen.

Een jasje voor de Automower is hier exclusief verkrijgbaar en is geschikt voor de modellen: 105/305, 310, 315, 320/420, 330X/430X, 440 en de 450X.

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!