Acties en Nieuws van de Week - Week  

Gezien bij Rob

Gezien bij Rob - PlantPlezier.nl

In 2013 was de Mahonia ‘Soft Caress’ plant van het jaar 2013! Ook op PlantPlezier aandacht voor deze mooie struik die als stekelloze mahoniestruik in Nederland op de markt werd gebracht.

Ben je nou niet zo heel trouw met water geven, dan is deze stekelloze mahonia echt een aanrader. Dankzij het leerachtige blad is hij niet zo gevoelig voor verwelken als je hem even bent vergeten. Naast makkelijke plant is deze mahonia ook een sierlijke plant dankzij het elegante, smalle, varenachtige blad.

De bloemen van deze mooie stekelloze mahoniestruik zijn zachtgeel en de besjes blauwzwart. De manier waarop de Mahonia bloeit is speciaal. De trosjes bloemen bloeien van buiten naar binnen en van beneden naar boven.

De Mahonia kan dus goed zon verdragen en is erg geschikt als patioplant. De ‘Soft Caress’ staat het liefst beschut tegen oosten wind. Raadzaam is het om bij vorst lager dan 10 graden Celsius de plant te beschermen en ook wel net na aanschaf de plant even te vertroetelen met tijdig voldoende vocht.

Nieuw-Logo-bakkercom_NL-e1456326870695

Wil je deze bijzondere struik bij je thuisbezorgd hebben? Klik dan op dit logo

 

 

 

 

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!