Ivo's column - Week 18  

Wil wil wel

Carlo heeft een erg goede band met zijn ouders. In het bijzonder met zijn moeder. Wekelijks is dit te zien in zijn programma, waarin moeder ‘Wil’ een eigen item heeft en zij door Carlo wordt uitgedaagd om iets te ondernemen. Deze keer was het Carlo die een uitdaging was aangegaan.

Wil blijkt dol te zijn op Rob en kijkt ieder weekend naar Robs Grote Tuinverbouwing. De grote wens van deze kleurrijke vrouw was om ooit een keer door hem in de bloemen gezet te worden.

Iedere relatie gedijt als je af en toe even je best moet doen voor elkaar. Laten voelen dat iemand bijzonder voor je is. Carlo had erg zijn best gedaan om Rob bij zijn ouders in de tuin te krijgen. Tranen in haar ogen had Wil dan ook toen ze Rob aan zag komen lopen. Ineens stond haar held voor de deur met een Kleur je Leven. Haar grote wens ging in vervulling.

Natuurlijk verliep de dag bij Wil en Carlo met heel veel lawaai en gezelligheid.

Zoals altijd pakte Rob, ook deze keer weer, uit en toverde de achtertuin om in een bloemenzee. Wie Rob kent weet dat hij daarin geen onderscheid maakt tussen de moeder van een bekende Nederlander en iemand anders.

Voor Wil viel moederdag hierdoor een weekje eerder dit jaar. Zelf heb ik nog een paar dagen om na te denken over mijn moederdag cadeau. Ik heb nog geen idee, maar nou heb ik in mijn telefoon natuurlijk ook het nummer van Rob staan :-).

Goede groet, Ivo

P.s.

Zaterdag 14 mei is in de aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing de Kleur je Leven met Carlo en Wil te zien.

 

 

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!