Ivo's column - Week 06  

Valentijnsdag

Krijg jij wel eens een bos bloemen van iemand? En geef jij zelf wel eens een bosje weg? Een bos bloemen krijgen is best bijzonder en erg leuk, het doet je wel iets. Met Valentijnsdag kopen mensen een bosje bloemen voor hun geliefden, maar waarom alleen dan? Het hoeft niet heel duur te zijn, het gaat om het gebaar!

Ik had jaren geleden een vriend die rond Valentijnsdag door zijn vriendin het huis uit werd gezet.

Hij kwam naar mij toe om zijn verhaal te doen. Wij hadden bedacht dat als hij met een hele grote bos bloemen zou aankomen, het misschien wel weer goed zou komen. Ik heb voor hem een bos met 50 rode rozen geregeld! Met dit prachtige boeket en een grote lieve kaart, heb ik mijn vriend bij het huis van zijn vriendin afgezet.

Toen zij de deur open deed, was ze erg onder de indruk en natuurlijk blij verrast. Hij had in al die jaren dat ze samen waren nog nooit een bos bloemen voor haar gekocht en dan nu deze overweldigende bos! Vanaf een afstandje heb ik stiekem gekeken hoe het meisje zou reageren. Toen ik zag dat hij binnen werd gelaten ben ik naar huis gereden. Gelukkig mocht hij weer terug komen, want na deze actie is de ruzie weer bijgelegd. Zo zie je maar dat bloemen niet alleen mooi zijn…

Tot over twee weken!

Groet van Ivo

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!