Ivo's column - Week 38  

Stilte voor de storm

Natuurlijk was ik van plan om direct na mijn vakantie de draad weer op te pakken met het schrijven van mijn column voor PlantPlezier. Tot Rob en Jorna besloten een stapje terug te doen. Voor mij natuurlijk een enorme uitdaging, maar er kwam wel veel op me af. Een column schrijven kwam er even niet van. ;-/

Met de stormen Irma, José en Maria in gedachten heb ik wel het gevoel dat ik nog maar aan het begin sta van een enorme uitdaging. Een kleine storm. Ik ga maar meteen open kaart spelen. Misschien dat ik soms eens niet toekom aan het schrijven van een column. Dat de wind te veel tegen is en ik een hele week laat thuis ben. Excuus daarvoor, maar ik denk dat ik hiervoor wel op je begrip mag rekenen.

Wel heb ik enorm veel zin in dit seizoen. Weer nieuwe mensen ontmoeten, gekke planten ontdekken en doen wat ik enorm leuk vind; nieuwe tuinen aanleggen. Ik hoop dat je ons blijft volgen. Zowel op televisie als hier. Ik hoop ook dat je hier (plant)plezier aan blijft beleven. Net als ik dit doe. Dan blazen we samen een leuke toekomst tegemoet.

Groene groet,

Ivo

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!