Ivo's column - Week 18  

Moeders redden

Over een goede week is het moederdag. De belángrijkste dag van het jaar.

Ik wil in deze periode een actie op touw zetten voor het redden van moeders.

Moeders met een baan om mede te zorgen dat het huis betaald wordt. Moeders langs de zijlijn van het sportveld om hun kroost aan te moedigen. Moeders die zorgen dat de boodschappen in huis zijn voor het weekend. Moeders die op tijd thuis zijn als de kinderen uit school komen en moeders die nog niet zoveel te vinden zijn in topfuncties. Goh, hoe zou dat nou komen?

Bestel deze mooie moederdag plant hier met actiecode PLANTPLEZIER

Mannen moeten moeders redden. Als we dit maar genoeg zeggen, gaat het steeds heroïscher klinken en wordt het vanzelf een nobel streven. Dat vinden wij mannen fijn. Toch? 😉 Gewoon iets vaker op tijd thuis om de kinderen op te halen. -Dit ook op tijd hebben gemeld, zodat je niet samen bij het hek van school staat.- Misschien een dag in de week minder gaan werken om ook eens een stofzuiger door het huis te slingeren en boodschappen te doen. Voorbeelden genoeg te verzinnen, lijkt me.

Dit keer geen actie om in je boxershort over straat te rennen. Dit keer een actie die laat zien dat we respect hebben voor wat moeders voor ons doen en gedaan hebben en waarmee we willen zeggen dat we ze gaan helpen en hen niet laten uitsterven. Geef je vrouw of moeder daarom een Hawaïaanse palm. Een hele bijzonder plant die dankzij de inzet van mensen gelukkig nog bestaat en zelfs wordt gekweekt. Een exclusieve plant die alleen op Hawaii voorkomt en daar bijna was uitgestorven. Een mooier symbool voor deze moederdag-actie om te zeggen dat je er voor haar bent, is er niet lijkt me 😉

Post op moederdag (14 mei a.s.)  op de Facebookpagina van Plantplezier een foto van jouw vrouw of moeder die je deze Hawaïaanse palm cadeau hebt gedaan om haar te zeggen dat je er voor haar bent. Wees op tijd en bestel nu je palm direct.

En natuurlijk mogen vrouwen elkaar met deze palm natuurlijk ook een hart onder de riem steken. 😉

Groene Groet,

Ivo

Gebruik bij je bestelling altijd actiecode PLANTPLEZIER

 

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!