Ivo's column - Week  

Huh! Nu al Valentijn?

In mijn vlog van zaterdag 13 januari ga ik de mannen (en vrouwen) van Nederland een geweldige Valentijnstip geven, al zeg ik het zelf.

Tip

Bekijk hier de extra tips van Ivo. En bestel hier je eigen Anthurium en vaas

Je kunt maar beter te vroeg zijn dan te laat. Valentijn is de dag van het hart en het hart is ons dierbaar. Ik ben er even voor gaan zitten, maar dit is een greep van wat wij in onze spraak zeggen over ons hart. En het gaat harT als je eenmaal bezig bent. đŸ˜‰

plantplezier - anthurium

Krijg met actiecode PLANTPLEZIER een gratis snoeischaar bij je bestelling

Geen hart in je lijf hebben. Een hart van steen. Je hart ergens aan verpanden. Met hart en ziel. Iemand staat je na aan het hart. Iemand een goed hart toedragen. Diep in iemands hart kijken. Mijn hart gaat uit naar. Ik gun het je van harte. Het hart op de tong dragen. Waar het hart vol van is. Iemand op het hart trappen. Ik hou mijn hart vast. Het hart hoog dragen. Met de hand op mijn hart. Het hart op de juiste plaats hebben.

plantplezier - column - jorna - anthurium -

Ook Jorna is enthousiast over deze hippe planten. Kies je eigen kleur Anthurium, bestel hem en krijg een gratis snoeischaar met actiecode PLANTPLEZIER

Harteloos, hartenwens, luchthartig, goedhartig, weekhartig, openhartig. Een groot hart hebben. Uit het hart gegrepen. Iemands hart breken, of stelen. Het moet me van het hart. Het hart luchten. Het hart sloeg over. Elk hart heeft zijn smart. Met bezwaard hart. Je hart ergens aan ophalen. Naar de stem van het hart luisteren. Een klein hartje hebben, of juist van goud. Een hart onder de riem steken. Hartelijk gefeliciteerd.

anthuriums op vaas

Deze hippe plant in huis? Bestel hem nu bij Bakker.com!

Als wij ons hart zo belangrijk vinden en in zoveel uitspraken gebruiken, laten we er dan nog een aan toevoegen. Ik stel voor: ‘Ieder huisje heeft een hart nodig’, want in ieder huis hoort een Anthurium. Met zijn hartvormige bladeren en symbool voor gastvrijheid, geluk en overvloed is het een plant die in ieder huis een plek moet vinden en zeker met Valentijnsdag!

Groene groet, Ivo

bakker-logo-nieuw

BLOOPER

Oeps! bekijk hier de blooper

Oeps! Bekijk hier de blooper

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!