Ivo's column - Week 23  

We zullen doorgaan!

We hebben er weer een jaar op zitten. Een jaar van bijna 40 weken waarin we achter elkaar en iedere week iemand verrast hebben met een nieuwe tuin. We zijn er trots op dat we merken dat er jaarlijks steeds meer mensen zijn die we tot fan mogen rekenen.

We merken dat niet alleen aan het aantal mensen die ons bijhouden op Facebook stijgt, maar ook blijven zich nog wekelijks nieuwe mensen inschrijven voor de nieuwsbrief van PlantPlezier. Eigenlijk mag je stellen dat Robs Grote Tuinverbouwing en PlantPlezier de kindjes zijn van Rob en mij. We werken er hard voor en jullie reactie op wat we doen, maakt dat we gemotiveerd blijven. Dank dus ook aan jou, trouwe kijker en lezer, voor het volgen van ons en door je mening te geven. Ik zal ook heel eerlijk zijn dat die mening soms ook even slikken is. 😉

In mijn vlog vertelde ik dat ik hier zou uitleggen waarom ik vind dat iedereen minimaal één plant van de Echinacea in de tuin, of op het balkon zou moeten hebben.

Bestel hier je eigen Echinacea met actiecode PLANTPLEZIER

Over de Echinacea zijn veel meningen. Sommigen zeggen dat de plant geneeskrachtige of in ieder geval versterkende krachten heeft. Anderen zeggen dat je dit niet mag beweren over deze plant. Vreemd genoeg staat de plant inmiddels wel symbool voor kracht en gezondheid. En of iedereen nou wel of niet vindt of dit waar is, dit is wel wat Rob en ik iedereen de komende weken willen toewensen. Gezondheid en kracht.

Het is voor ons ondoenlijk iedereen een plant te geven, maar als iedereen nou een plant bestelt en goed verzorgt in de komende weken, dan hoop ik dat je even denkt aan ons.

Ik heb die van mij inmiddels in huis. De hele zomer zal ik aan je denken. En Rob, heeft er natuurlijk ook één gekregen.

Fijne zomer! En gewoon weer tot volgende week ;-).

Groene groet, Ivo

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!