Ivo's column - Week 01  

Een Clusia met een boodschap

Kijken we de ene dag nog vol melancholie naar het afgelopen jaar. Een dag later is het nieuwe jaar aangebroken en lachen de kansen ons weer toe. We hebben plannen en beloven dat we ons er dit jaar echt aan gaan houden. Misschien heb je zelfs wel een schema gemaakt in je agenda om er zeker van te zijn dat je voornemen dit jaar wel uit gaat komen.

Of heb ik het mis? 😉

Vakantieplannen maken met een Clusia

Een voorbeeld van het inplannen van dingen die we zeker willen laten gebeuren in het nieuwe jaar is het plannen van de vakantie. In januari worden de meeste vakanties geboekt. Een beetje logisch ook wel, want januari wordt door veel mensen als de saaiste maand van het jaar gezien. Vaak koud, bewolkt en na alle gezelligheid van december misschien ook wel wat saai. Het duurt nog zo lang voor het zomer is. Misschien dat dit mensen aan het denken zet om alvast plannen te maken. Plannen voor de zon meestal.

clusia-in-witte-pot

Deze Clusia kan van jou zijn. Klik op de foto en krijg korting met actiecode PLANTPLEZIER. Schrijf je persoonlijke tekst op deze leuke plant

Schrijf in het blad van de Clusia een boodschap

Een plantje dat om die reden dan helemaal past bij de sfeer van nu is de Clusia. Niet direct een heel opvallend plantje, maar wel een plantje dat je tegen kunt komen In Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Soms groeit het daar zelfs half op rotsen.

Het leuke van dit plantje is dat je in het blad kunt schrijven en dat de boodschap blijft staan.

img_9717

Ben je er samen nog niet helemaal uit en heb jij wel zin in Zuid-Amerika of de Cariben, geef dan eens een Clusia met boodschap in de bladeren geschreven. Natuurlijk kun je dit plantje met een boodschap gewoon cadeau doen aan iemand. Een plantje met tekst is toch veel leuker dan een plantje met een kaartje eraan?

Wat kwam op mijn Clusia te staan?

Ik heb op mijn Clusia geschreven dat ik dit jaar graag naar Italië wil. Maar een ander land mag natuurlijk ook. 😉

Groene groet, Ivo

bakker-logo-nieuw

img_9719

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!