Ivo's column - Week 28  

In de vakantie is tijd voor ijs

Het kan niemand ontgaan zijn dat PlantPlezier inmiddels samenwerkt met Bakker.com. Een webwinkel gespecialiseerd in bijna alles op het gebied van groen. Waarom? Simpelweg omdat Robs Grote Tuinverbouwing vaak de vraag krijgt waar je iets kunt krijgen. Ik hoop dat mensen geholpen worden met het vinden van de planten die zij zoeken en ook met een paar ‘klikken’ in huis kunnen halen. Je hoeft de deur niet meer uit.

Zelf ben ik ook erg geholpen met deze samenwerking. Nu kan ik af en toe een actie op touw zetten zonder dat ik ’s avonds zelf nog een doos moet dicht tapen om iemand een prijs toe te sturen. 😉 Ik kan nu aan Bakker.com vragen of zij dit voor mij willen ‘regelen’. En dat doen ze.

In tegenstelling tot andere grote webwinkels is het versturen van planten niet zo gemakkelijk als het lijkt. Een broek, paar schoenen of een truitje mag er best een paar dagen langer over doen om bezorgd te worden. Met planten komt het wat nauwkeuriger. Planten moeten zo snel mogelijk uit de doos worden gehaald, nadat ze zijn bezorgd. Deze doos zorgt er enerzijds voor dat de plant zo optimaal mogelijk wordt verstuurd, maar te lang in een donkere doos tussen karton en plastic is voor niemand prettig en dus ook niet voor een plant.

In Robs Grote Tuinverbouwing laat Rob zien hoe plantjes bij Bakker.com worden ingepakt en verstuurd. Een proces dat jaren heeft geduurd om te ontwikkelen en waarin Bakker.com zich in Nederland specialist mag noemen.

En dan te bedenken dat Bakker.com is begonnen met het verzenden van bloembollen, maar nu dus ook planten over de wereld verstuurd. Allemaal vanuit ons kleine kikkerlandje. Ik zeg: ‘Een nieuwe nationale trots deze bakker die geen gebak maar bloembollen ging verkopen.’

En hoe je nu kunt checken of ik dit verhaal niet uit mijn nek klets?

Soms, heel soms wordt de bakker in Bakker.com wakker. Dan verpakt deze bakker andere zoetigheid. Geen gebak, maar tulpen die eruitzien als ijsjes als ze bloeien. Als je dat ziet weet je genoeg.

plantplezier - rob verlinden - tulips ice cream - bakker.com

Rob levert het bewijs

Wil je deze super originele tulp ook hebben. Vergeet actiecode PLANTPLEZIER niet te gebruiken bij je bestelling.

Groene groet, Ivo

Tot slot weer een grappig moment.

plantplezier - blooper - ivo als professor

Soms is stom doen een deel van je werk. Als je dan ook tegelijkertijd nog intelligent moet kijken weet je soms niet goed meer waar je eigenlijk mee bezig bent. Klik op de foto om het filmpje van Ivo Clooney te bekijken.

 

 

 

 

 

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!