Groen agenda  

International Garden Photographer of the Year

06 Jun
t/m
19 Sep

In de Hortus Botanicus Amsterdam is vanaf 16 april t/m 19 september middels een buitententoonstelling een selectie te zien van 40 winnaars en genomineerden van de 9e ‘International Garden Photographer of the Year’ competitie. Deze zijn geselecteerd in verschillende categorieën; van indrukwekkende macro’s tot mistige bossen en adembenemende landschappen; allen geïnspireerd door de wonderlijke wereld van planten.

IGPOTY

International Garden Photographer of the Year is ‘s werelds grootste en meest belangrijke competitie en tentoonstelling op het gebied van tuinen, planten, bloemen en botanische fotografie. Fotografen van over de hele wereld doen mee aan de IGPOTY competitie, welke elk jaar van februari tot oktober wordt gehouden. De thema’s zijn tuinen, natuur, bloemen planten en landschappen.

Ieder jaar worden de winnaars bekend gemaakt in één van Engelands mooiste tuinen, de Royal Botanic Gardens in Kew. Ook de hoofdtentoonstelling vindt hier plaats, waarna de tentoonstelling verder reist door het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.
Activiteiten in de Hortus

Naast de indrukwekkende outdoor-tentoonstelling in de tuin organiseert de Hortus tijdens deze periode diverse workshops en themarondleidingen rondom de onderwerpen fotografie en planten.

Entree

Volwassenen € 8,50
Kinderen 5 t/m 14 € 4,50
65+ € 4,50

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!