Acties en nieuwtjes van de week  

Bekijk hier een overzicht van alle acties en nieuwtjes van de week.

Actie van de week - Plantenlijst 18 november

Plantenlijst 18 november - PlantPlezier.nl Bekijk hier de plantenlijst en vind de plant die je tijdens de uitzending hebt gemist.

Actie van de Week 46 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 4 november

Plantenlijst 4 november - PlantPlezier.nl De plantenlijst van Robs Grote Tuinverbouwing.  

Actie van de Week 44 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 21 oktober

Plantenlijst 21 oktober - PlantPlezier.nl De planten in volgorde waarop de in de uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing te zien zijn.

Actie van de Week 42 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst zaterdag 14 oktober

Plantenlijst zaterdag 14 oktober - PlantPlezier.nl Zoals je van ons gewend bent. De plantenlijst van deze week.

Actie van de Week 41 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 7 oktober

Plantenlijst 7 oktober - PlantPlezier.nl In volgorde van de uitzending hierbij weer de plantenlijst zoals je’m van ons gewend bent.

Actie van de Week - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 30 september

Plantenlijst 30 september - PlantPlezier.nl De actuele plantenlijst met de planten in volgorde van de uitzending.

Actie van de Week 39 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst zaterdag 23 september

Plantenlijst zaterdag 23 september - PlantPlezier.nl De plantennamen van de uitzending weer voor je op een rijtje.

Actie van de Week 38 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst zaterdag 9 september

Plantenlijst zaterdag 9 september - PlantPlezier.nl Zoals je van ons gewend bent, weer een lijst met de planten die in de uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing zijn gebruikt.

Actie van de Week 36 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 2 september

Plantenlijst 2 september - PlantPlezier.nl Deze week belden Rob bij Mariella en Jeroen aan voor een metamorfose van hun tuin in Apeldoorn. Hieronder de planten die zij in deze uitzending laten zien.

Actie van de Week 35 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 26 augustus

Plantenlijst 26 augustus - PlantPlezier.nl Deze week de laatste zomeruitzending van Robs Grote Tuinverbouwing. Volgende week weer de eerste van het nieuwe seizoen. We kunnen haast niet wachten. PlantPlezier houd je op de hoogte met iedere week een plantenlijst.

Actie van de Week 34 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 19 augustus

Plantenlijst 19 augustus - PlantPlezier.nl Genietend van een heerlijke vakantie een kleine aanvulling op de uitzending van Robs Grote tuinverbouwing. Zoals je van PlantPlezier gewend bent weer een plantenlijst.

Actie van de Week 33 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Fleurige jubileumactie GroenRijk

Fleurige jubileumactie GroenRijk - PlantPlezier.nl Met de actie ‘Tegel eruit, bloembol erin’ willen GroenRijk tuincentra, die dit jaar hun 25-jarig jubileum vieren, een bijdrage leveren aan een bloeiende leefomgeving en de biodiversiteit in Nederland verbeteren met speciale aandacht voor bijen.

Actie van de Week 33 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 12 augustus

Plantenlijst 12 augustus - PlantPlezier.nl Zelfs tijdens de zomervakantie houden we je met PlantPlezier op de hoogte van de planten die Rob gebruikt in Kleur je Leven van de zomeruitzending van Robs Grote Tuinverbouwing.

Actie van de Week 32 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 5 augustus

Plantenlijst 5 augustus - PlantPlezier.nl Vanaf ons vakantieadres weer een aanvulling op de plantenlijst van de zomerherhaling van Robs Grote Tuinverbouwing.

Actie van de Week 31 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 29 juli

Plantenlijst 29 juli - PlantPlezier.nl Zowel Ivo en PlantPlezier gaan op zomervakantie. Over een paar weken zijn we weer terug, maar wekelijks zullen we je op de hoogte houden met een aanvulling op de Plantenlijst van Robs Grote Tuinverbouwing.

Actie van de Week 30 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Meer vitamine C in rucola

Meer vitamine C in rucola - PlantPlezier.nl Philips Lighting maakte deze week bekend dat haar GrowWise Research Center een vitamine C-rijke rucola heeft geproduceerd die zevenmaal meer vitamine C bevat.

Actie van de Week 29 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 22 juli

Plantenlijst 22 juli - PlantPlezier.nl Ook deze week heeft Plantplezier de lijst met planten die door Ivo en Rob in de uitzending zijn gebruikt weer voor je klaar gezet.

Actie van de Week 29 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Varend corso

Varend corso - PlantPlezier.nl Het varend corso showt nieuwe plantensoorten, bloemen in andere maten en kleuren en groenten met een verfijnde smaak.

Actie van de Week 28 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 15 juli

Plantenlijst 15 juli - PlantPlezier.nl De Planten die Rob in de Kleur je Leven laat zien, in deze plantenlijst voor je onder elkaar gezet. Van Strong Annabelle tot pindakaasplant. Je vindt ze hier.

Actie van de Week 28 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Fuchsiade

Fuchsiade - PlantPlezier.nl Er wordt weer een prachtige Fuchsiade gehouden op vrijdag 14 juli en zaterdag 15 juli van 10.00 uur tot 21.00 uur. En zondag 16 juli tot 17.00 uur.

Actie van de Week 27 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 8 juli

Plantenlijst 8 juli - PlantPlezier.nl In de uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gaan Rob en zijn team aan de slag bij Gerrit en Cora. Gerrit gaf zijn vrouw op, omdat ze al drie jaar een vakantiehuisje hebben met nog niet zo’n mooie tuin.

Actie van de Week 27 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Speciaal voor Jou

Speciaal voor Jou - PlantPlezier.nl Omdat Rob veel vragen krijgt voor metamorfoses, een ‘Kleur je Leven’ of een ‘Kleuren met Bloemen’ bedacht Ivo vorig jaar dat hij misschien hulp kon bieden door ook bij mensen langs te gaan met een verrassing.

Actie van de Week 27 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 1 juli

Plantenlijst 1 juli - PlantPlezier.nl Ook deze week weer een aanvulling op de plantenlijst. Planten uit Kleur je Leven die ook nu te krijgen zijn.

Actie van de Week 26 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Hommels in de ruimte?

Hommels in de ruimte? - PlantPlezier.nl Dat zou best eens kunnen, als het aan de Nasa ligt. De hommels Bombus impatiens levert goed werk op Noord-Amerikaanse bodem, maar daar houdt het niet op.

Actie van de Week 26 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Speciaal voor Jou

Speciaal voor Jou - PlantPlezier.nl In Speciaal voor Jou geeft Sterre haar juf op omdat zij dol op haar is. Bekijk hier het filmpje.

Actie van de Week 26 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Afvallen?

Afvallen? - PlantPlezier.nl Volgens de eeuwen oude Chinese medische wetenschap zijn de knollen van de dioscoreaplant een geschikt middel tegen obesitas. Het middel voorkomt vetopbouw in het lichaam. Daardoor is het mogelijk al binnen een maand enkele kilo’s af te vallen.

Actie van de Week 25 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 24 juni

Plantenlijst 24 juni - PlantPlezier.nl Afgelopen seizoen gingen Rob en Ivo langs bij Leon en Carin voor een metamorfose van de tuin. Een leuke aflevering misschien ook omdat Leon boomkweker is, maar het even niet meer wist met zijn tuin met grindtegels. Een uitzending die zeker het bekijken nog eens waard is.

Actie van de Week 25 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De planten met kikker

De planten met kikker - PlantPlezier.nl Rob en Ivo hebben het afgelopen seizoen regelmatig waterplanten en oeverplanten laten zien. Planten met een kikkertje in het logo. Het leuke van waterplanten is dat er in de buurt van water altijd iets gebeurt.

Actie van de Week 25 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 17 juni

Plantenlijst 17 juni - PlantPlezier.nl   In de zomeruitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gaat Rob tijdens ‘Kleur je Leven’ weer langs met mooie planten en bloemen om iemand te verrassen.

Actie van de Week 24 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Aalsmeer Flower Festival

Aalsmeer Flower Festival - PlantPlezier.nl Morgen (18 juni 2017) is de tweede en laatste dag van de vierde editie van Aalsmeer Flower Festival. Mis het niet!

Actie van de Week 24 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst van zaterdag 10 juni 2017

Plantenlijst van zaterdag 10 juni 2017 - PlantPlezier.nl Ook in de laatste uitzending van dit seizoen gaan er weer heel wat planten door de handen van Ivo en Rob. Wil je weten welke, bekijk dan hier de plantenlijst.

Actie van de Week 23 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Win een Magical Hortensia met potgrond

Win een Magical Hortensia met potgrond - PlantPlezier.nl Iedere plant heeft bouwstoffen nodig. Ook een hortensia. In de video die Ivo maakte vertelt hij wanneer je het beste de hortensia kunt mesten. Dit is vooral interessant voor mensen die hun plant al hebben gepoot.

Actie van de Week 23 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De bomenmakelaar

De bomenmakelaar - PlantPlezier.nl Een nieuw fenomeen: de bomenmakelaar. Initiatief tegen onnodig kappen van bomen. Het leidt nogal eens tot hoogoplopende spanningen tussen de opdrachtgever en de omgeving: de kap van gezonde, volwassen bomen.

Actie van de Week 23 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Bestse privé-tuinen route

Bestse privé-tuinen route - PlantPlezier.nl Enkele prachtige privé-tuinen zetten op 18 juni tussen 13:00 uur en 17:00 uur de hekken open. Iedereen die dat wil kan even komen genieten van wat vaak een uit de hand gelopen hobby van de eigenaars is geworden.

Actie van de Week 22 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Grotere pot voor vaste planten

Grotere pot voor vaste planten - PlantPlezier.nl Er worden gelukkig weer vaker vaste planten gepoot. Niet alleen in borders, maar ook in bakken op terras en balkon vind vaste planten hun plek. Als je vaste planten aanschaft wil je natuurlijk dat deze planten de meest optimale start hebben.

Actie van de Week 22 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst zaterdag 3 juni 2017

Plantenlijst zaterdag 3 juni 2017 - PlantPlezier.nl Dit is de mooiste periode in de tuin. Volop planten! Ook voor Rob en Ivo is het weer een feest en zij stoppen wekelijks heel wat planten in borders, potten of bakken.

Actie van de Week 22 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Rob belt deze week aan bij Janet die met haar man vanuit het Zeeuwse Wemeldinge aan de Oosterschelde verhuisden naar Houten. Het liefst houden ze de gordijnen naar de achtertuin dicht, omdat de tuin er niet uitziet.

Actie van de Week 21 - Meer over deze actie »

Actie van de week - TOPHEESTERS®

TOPHEESTERS® - PlantPlezier.nl Met een kwaliteitslabel wil TOPHEESTERS® de tuinliefhebber inspireren, zo schrijven zij zelf op hun website. Het uitgangspunt van TOPHEESTERS® is, dat zij andere variëteiten van heesters als uitgangspunt hebben genomen, maar deze op verschillende punten hebben verbeterd.

Actie van de Week 21 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Prachtige zonaanbidders

Prachtige zonaanbidders - PlantPlezier.nl De geranium staat al jaren aan de top van de lijst van meest populaire perk- en balkonplanten. De reden hiervoor is duidelijk: tuinen en balkons kunnen makkelijk getransformeerd worden in kleurrijke feel good oases met deze prachtige zonaanbidders.

Actie van de Week 21 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst zaterdag 20 mei

Plantenlijst zaterdag 20 mei - PlantPlezier.nl Net als altijd staat de plantenlijst van Robs Grote Tuinverbouwing weer voor je klaar bij PlantPlezier. De lijst samengesteld door Ivo en Rob zelf. Vind hier de plant die je net even gemist had tijdens de uitzending.

Actie van de Week 20 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Bloeiend de zomer in!

Bloeiend de zomer in! - PlantPlezier.nl Bloeiend de zomer in! Daar leent geen plant zich beter voor dan de hortensia. Met die reden ook wordt er voor de tweede keer op rij de Internationale Hortensiaweek georganiseerd met als doel aandacht voor deze kleurrijke eyecatcher.

Actie van de Week 20 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Bijzondere kastanjeboom

Bijzondere kastanjeboom - PlantPlezier.nl Het verhaal van Anne Frank staat wereldwijd symbool voor de vervolging van Joden in de Tweede Wereldoorlog. Haar dagboek over haar kleine wereld en haar enige contact met de buitenwereld middels een kastanjeboom in de tuin, maakte deze boom tot een symbool van dit verhaal.

Actie van de Week 20 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Morgen is het weer Moederdag

Morgen is het weer Moederdag - PlantPlezier.nl Het enige excuus dat je kunt hebben om Moederdag te zijn vergeten is als je vanochtend met het vliegtuig, afkomstig uit een andere tijdzone, weer in Nederland bent beland.

Actie van de Week 19 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Onmisbare bodembedekkers

Onmisbare bodembedekkers - PlantPlezier.nl Bodembedekkers zijn onmisbaar in de tuin. Ze vormen een dicht tapijt en zijn daarom heel geschikt om kale plekken op te vullen.

Actie van de Week 19 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst zaterdag 13 mei

Plantenlijst zaterdag 13 mei - PlantPlezier.nl Zoals je van ons gewend bent, staat de plantenlijst van Robs Grote Tuinverbouwing weer voor je klaar. Vind je plant hier.

Actie van de Week 19 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Langst bloeiende vaste planten

Langst bloeiende vaste planten - PlantPlezier.nl Het voorjaar is een goede periode om in de tuin aan de slag te gaan met vaste planten. Wie droomt er niet van een zonnige tuin vol weldadig lang bloeiende planten, zoete bloemengeuren en fladderende vlinders?

Actie van de Week 18 - Meer over deze actie »

Actie van de week - 50% Korting

50% Korting - PlantPlezier.nl Zwarte bloemen zijn echt heel bijzonder in de natuur. Al eerder schreven we bij PlantPlezier over de zwarte lelie met de naam Koningin van de Nacht (Lilium asiaticum ‘Queen of the Night’). Deze lelie is alleen bij Bakker.com te krijgen en geeft met de prachtige donkere bloemen ook de...

Actie van de Week 18 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Rob en Ivo hebben weer de nodige planten verwerkt in de metamorphose en in de Kleur je Leven/Kleuren met Bloemen. Op zoek naar de plant die je even had gemist tijdens het kijken van de uitzending? Ivo en Rob hebben de planten in willekeurige volgorde voor je in een...

Actie van de Week 18 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 29 april

Plantenlijst 29 april - PlantPlezier.nl De lijst met planten die je zo vlak voor de nieuwe maand niet mag missen. De lijst, gemaakt door Ivo en Rob van de planten die zij de afgelopen week in de tuin hebben behandeld.

Actie van de Week 17 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Boronia bij Rob

Boronia bij Rob - PlantPlezier.nl In de uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing krijgt de Boronia (officieel Boronia- heterophylla) van Rob en Ivo extra aandacht. De Facebookpagina van Robs Grote Tuinverbouwing zal dan ook een actie online zetten waar je aan mee kunt doen. In de gaten houden dus! 😉

Actie van de Week 17 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Snoeien voor leven!

Snoeien voor leven! - PlantPlezier.nl De branchevereniging van hoveniers en groenvoorzieners zet deze zomer opnieuw een inzamelingsactie op voor taxussnoeisel. Uit het snoeiafval van de Taxus baccata wordt namelijk een stof gewonnen die waardevol is voor de bereiding van medicijnen tegen kanker.

Actie van de Week 17 - Meer over deze actie »

Actie van de week - 1,2,3 Up!

1,2,3 Up! - PlantPlezier.nl Niet iedereen heeft een schutting of wil een plant tegen zijn schutting.

Actie van de Week 16 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 22 april

Plantenlijst 22 april - PlantPlezier.nl Zoals iedere week ook deze week weer de planten op een rijtje.

Actie van de Week 16 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De Buurjongens

De Buurjongens - PlantPlezier.nl De Buurjongens houden niet van saaie schuttingen. En niet van vaste.

Actie van de Week 16 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Tulp Festival in Amsterdam

Tulp Festival in Amsterdam - PlantPlezier.nl Het Tulp Festival in Amsterdam is gestart met 15.000 tulpen in schalen die het woord ’Paleiskwartier’ vormen. Dat is de nieuwe naam van het gebied met Damrak, Dam, Rokin, Heiligeweg, Kalverstraat en Nieuwendijk.

Actie van de Week 15 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Pluggen scheelt in portemonnee

Pluggen scheelt in portemonnee - PlantPlezier.nl Rob en Ivo hebben je in de uitzending al plugjes laten zien. Maar voor wie het heeft gemist; Wat zijn plugjes nou eigenlijk?

Actie van de Week 15 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst van 15 april 2017

Plantenlijst van 15 april 2017 - PlantPlezier.nl De plantenlijst ziet er weer op z’n paasbest uit. Ivo en Rob hebben ook deze week weer heel wat planten in hun handen gehad. Vind hier de plant die extra aandacht kreeg in de uitzending.

Actie van de Week 15 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Annabelle

Annabelle - PlantPlezier.nl De pluimhortensia hoeft weinig introductie. Naast de boerenhortensia is deze soort mateloos populair. En al jaren!

Actie van de Week 14 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Dutch Design

Dutch Design - PlantPlezier.nl Het Keukenhof-thema voor 2017 is “Dutch Design”. Ook dit jaar hebben Rob en Ivo met het hele team weer een prachtige tuin aangelegd die ook op dit thema is geïnspireerd.

Actie van de Week 14 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Ivo en Rob hebben weer een flink aantal planten in de tuin en in bloembakken gezet. Wil je weten welke?

Actie van de Week 14 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Rob en Ivo hebben de planten die zij afgelopen week hebben geplant weer voor je in een lijstje gezet. PlantPlezier verdeelde ze voor je in groepen zodat je makkelijker zoekt.

Actie van de Week 13 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De Vlag Lavendel

De Vlag Lavendel - PlantPlezier.nl Geen vaste plant in onze tuin, of balkon doet zo aan de zon denken door zijn geur, kleur en verschijning, als de Lavendel. Deze plant die het in iedere trend, border of pot geweldig doet is ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud.

Actie van de Week 13 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Japanese Jewels

Japanese Jewels - PlantPlezier.nl Dat we bij PlantPlezier enthousiast zijn over de Japanse Esdoorn is bij trouwe lezers inmiddels wel duidelijk. Het hele jaar door is deze plant een sierlijke verschijning in iedere tuin of op elk balkon.

Actie van de Week 13 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 25 maart

Plantenlijst 25 maart - PlantPlezier.nl Wekelijks verdwijnen er weer honderden plantjes in de tuinen en bloembakken die Rob en Ivo onderhanden nemen. Niet alle planten krijgen in de uitzending een titel, maar die dat wel krijgen kun je, zoals je van ons gewend bent, nalezen op PlantPlezier.

Actie van de Week 12 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Kledinglijn

Kledinglijn - PlantPlezier.nl Husqvarna, uitvinder van de robotmaaier, presenteert een heuse kledinglijn voor de Automower. Een jasje met ruitjes, vlammen of giraffemotief… Het kan dus zo maar zijn dat er een opvallende Automower het gazon maait. Of juist niet als je kiest voor een camouflerende grasprint.

Actie van de Week 12 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Oasebos

Oasebos - PlantPlezier.nl In samenwerking met Stichting Oasebos en Bakker.com voert Elstgeest Potplanten een hangplanten-actie voor behoud van het tropisch regenwoud. Voor iedere acht verkochte Hang on Green-hangplanten koopt Elstgeest Potplanten (producent van de Hang on Green) 1m2 oerwoud in Costa Rico,

Actie van de Week 12 - Meer over deze actie »

Actie van de week - 3 voor 1

3 voor 1 - PlantPlezier.nl Voor wie in de tuin aandacht wil besteden aan vlinders en voor wie heerlijk geurende stuiken in de tuin waardeert. Bakker.com lokt voor jou de vlinders naar je tuin of balkon met drie verschillend gekleurde vlinderstruiken.

Actie van de Week 11 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 18 maart

Plantenlijst 18 maart - PlantPlezier.nl Alle planten die aandacht kregen in Robs Grote Tuinverbouwing weer op een rijtje. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PlantPlezier en ontvang de lijst iedere week in je mailbox.

Actie van de Week 11 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Vlinders en vlinders

Vlinders en vlinders - PlantPlezier.nl Tijdens de Landelijke Dag van De Vlinderstichting op 4 maart jongstleden, is Luc Knijnsberg uitgeroepen tot vlinderbeheerder van 2017.

Actie van de Week 11 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Groenmoesmarkt

Groenmoesmarkt - PlantPlezier.nl Op 19 maart is hij er weer. Dit keer voor de vijfde maal. De Groenmoesmarkt voor natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel.

Actie van de Week 10 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Borderpaketten

Borderpaketten - PlantPlezier.nl Stond Rob Verlinden nog niet bij jou voor de deur, maar is het tijd om je tuin te vernieuwen?

Actie van de Week 10 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 11 maart

Plantenlijst 11 maart - PlantPlezier.nl Sander heeft zijn vrouw Monique opgegeven omdat ze aan het einde van het afgelopen jaar de sleutel van hun droomhuis hebben ontvangen.

Actie van de Week 10 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Vleesetende bekerplant

Vleesetende bekerplant - PlantPlezier.nl Een prachtige plant is het he, deze vleesetende Cephalotus follicularis, zoals deze plant officieel heet.

Actie van de Week 9 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 4 maart

Plantenlijst 4 maart - PlantPlezier.nl Ivo (,Piet) en Rob hebben weer een tuin aangelegd deze week. Ook zijn ze weer op pad geweest voor een Kleur je Leven en een Kleuren met Bloemen.

Actie van de Week 9 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Goede basis

Goede basis - PlantPlezier.nl Voor ons mensen geldt dat goede voeding de basis is van een gezond leven en uiteraard geldt dit ook voor onze dieren.

Actie van de Week 9 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Pijnlijkste plant

Pijnlijkste plant - PlantPlezier.nl Niet echt een actie, maar wel leuk om te lezen. De oudste botanische tuin van Nederland, de Hortus botanicus te Leiden, heeft sinds een paar maanden een nieuwe aanwinst.

Actie van de Week 8 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Pot van staal

Pot van staal - PlantPlezier.nl Het gemak van lichtgewicht en het uiterlijk van robuust staal. Dat zijn deze potten van Ter Steege. Door het gebruik van een bijzondere steen-kunststof mix krijgen deze potten een heel natuurlijke uitstraling.

Actie van de Week - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 25 februari

Plantenlijst 25 februari - PlantPlezier.nl Na het zien van de aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing kun je zeggen dat de plantenlijst alle eetbare (on)kruidplanten zijn, die tussen de stoeptegels en in de borders groeien.

Actie van de Week 8 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 18 februari

Plantenlijst 18 februari - PlantPlezier.nl De plantenlijst van zaterdag 18 februari staat weer voor je klaar. Alle planten die Rob en Ivo in de uitzending behandelen weer keurig op een rijtje voor je.

Actie van de Week 07 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Dag van de Tulp

Dag van de Tulp - PlantPlezier.nl Op de jaarlijkse Dag van de Tulp lanceerde André Hoogendijk, voorzitter van Stichting Bollenacademie, de digitale lesmodule over de tulp.

Actie van de Week 07 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Bakker.com

Gezien bij Bakker.com - PlantPlezier.nl Soms is het handig om even op een idee gebracht te worden. Bakker.com heeft hele leuke filmpjes staan op de website waarin je ook te zien krijgt hoe je iets moet aanpakken.

Actie van de Week 07 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Valentijn Actie 2017

Valentijn Actie 2017 - PlantPlezier.nl Bijna een maand geleden gaf Ivo de ultieme Valentijn Tip.

Actie van de Week 06 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Beurs TuinIdee 2017

Beurs TuinIdee 2017 - PlantPlezier.nl TuinIdee bestaat 25 jaar! Tijd voor een feestje en tijd om verder te kijken!

Actie van de Week 06 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 11 februari

Plantenlijst 11 februari - PlantPlezier.nl Zoals iedere week staan de planten die Rob en Ivo in Robs Grote Tuinverbouwing laten zien weer keurig in een rij voor je.

Actie van de Week 06 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij

Gezien bij - PlantPlezier.nl Ivo liet het al eerder in zijn vlog zien hoe je makkelijk zelf een Anthurium op water kunt maken. Een goede tip voor Valentijn.

Actie van de Week 05 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Plantenlijst zaterdag 4 februari 2017 Ivo is weer terug van vakantie. Samen met Rob legt hij ook deze week weer een mooie tuin aan. Zoals je van ons gewend bent vind je weer een lijst van de planten die zaterdag 4 februari in de uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing...

Actie van de Week 05 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De kokospalm

De kokospalm - PlantPlezier.nl Met exclusieve palmen als Woonplanten van de Maand bij onze collega’s van GroenVandaag aandacht voor een bijzondere palm; de kokospalm. Een boom die ons doet denken aan mooie witte stranden en afgelegen eilandjes waar deze palmen aan de rand van het water groeien.

Actie van de Week 05 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Biobomen

Biobomen - PlantPlezier.nl In de gemeente Tilburg zijn in de eerste weken van 2017 de eerste bomen op duurzame biobased wijze geplant. Bij het planten is gebruik gemaakt van een nieuwe manier van boomverankering.

Actie van de Week 04 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Ficus benjamina

Ficus benjamina - PlantPlezier.nl De Ficus benjamina wordt ook wel treurvijg genoemd. De boom komt uit Zuid-Azië/ Zuidoost-Azië en Australië en is familie van de vijg en de moerbei.

Actie van de Week 04 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Op zaterdag 28 januari laten Rob en Ivo weer veel planten zien. De meesten van deze planten kregen een titel. Was je te laat met opschrijven? Geen nood, PlantPlezier heeft ze weer keurig voor je ingedeeld in een lijst gezet. 😉

Actie van de Week 04 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Exclusief bij Bakker

Exclusief bij Bakker - PlantPlezier.nl Hoewel de meeste hosta’s worden geplant om het blad is de Hosta ‘Purple Sensation’ ook een echte aanrader om de bloemen.

Actie van de Week 03 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 21 januari

Plantenlijst 21 januari - PlantPlezier.nl In aflevering 19 van Robs Grote Tuinverbouwing (zaterdag 21 januari 2017) krijgen onderstaande planten een titel.

Actie van de Week 03 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De tuintrends van 2017!

De tuintrends van 2017! - PlantPlezier.nl Tuinbranche Nederland, branchevereniging VHG en Mooi-wat-planten-doen.nl presenteren dé tuintrends van 2017.

Actie van de Week 03 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Te zien bij Rob

Te zien bij Rob - PlantPlezier.nl De echte kerstrozen (Helleborus niger) vieren een eigen feestje in de winter, ze geuren heel licht en hebben een fantastisch systeem om hun bloemen niet te laten bevriezen.

Actie van de Week 02 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Ook deze week staat weer de volledige plantenlijst van Robs Grote Tuinverbouwing bij PlantPlezier voor je klaar.

Actie van de Week 02 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Sneeuwklokjes

Sneeuwklokjes - PlantPlezier.nl GroenVandaag spotte de eerste sneeuwklokjes. Lees er hier meer over.

Actie van de Week 02 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Niet zomaar een herhaling van een aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing, maar een aflevering met extra’s.

Actie van de Week 01 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Tuinwedstrijd

Tuinwedstrijd - PlantPlezier.nl Ivo krijgt meer collega’s, want de kwalificatieronden van de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg vinden in januari plaats.

Actie van de Week 01 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Tulpendag 2017

Tulpendag 2017 - PlantPlezier.nl Kom op de Nationale Tulpendag op 21 januari 2017 ook naar de opening van het tulpenseizoen.

Actie van de Week 01 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Hoewel je de aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing misschien al eerder voor een deel gezien hebt,

Actie van de Week 52 - Meer over deze actie »

Actie van de week - GroenVandaag

GroenVandaag - PlantPlezier.nl Groen in huis is een goed voornemen voor 2017. Een makkelijkere manier is er niet om een goed gevoel te krijgen in het nieuwe jaar.

Actie van de Week 52 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij

Gezien bij - PlantPlezier.nl Een van de makkelijkste kamerplanten is wel de Spathiphyllum. Eigenlijk een ‘must’ in ieder huis.

Actie van de Week 52 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Kerstbomenasiel

Kerstbomenasiel - PlantPlezier.nl Je hebt je boom goed verzorgd en hij staat er nog prachtig bij. Maar wat nu? Je vraag je misschien af of je deze boom niet een tweede leven kunt geven, maar liever niet in je eigen tuin.

Actie van de Week 51 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Zoals je van ons gewend bent hebben we de planten die te zien zijn in Robs Grote Tuinverbouwing voor je op een rij gezet.

Actie van de Week 51 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Bloempotten

Bloempotten - PlantPlezier.nl Misschien door sommigen totaal onderschat, maar rust in de tuin krijg je door de bloempotten die je neerzet op elkaar af te stemmen.

Actie van de Week 51 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Niet alle planten die Rob en Ivo in de uitzending van 17 december laten zien zijn bij Bakker.com te krijgen, maar als dit wel zo is, dan krijg je wel korting.

Actie van de Week 50 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij

Gezien bij - PlantPlezier.nl Rob laat in het programma een aantal Amaryllis bollen zien. Natuurlijk wil je vooraf wel kunnen kiezen welke bol je in huis haalt, of cadeau geeft. Daarom hier een ruim assortiment bollen.

Actie van de Week 50 - Meer over deze actie »

Actie van de week - GroenVandaag

GroenVandaag - PlantPlezier.nl Met groen kun je van iets lelijks iets moois maken. Heb je een lelijk huis? Overweeg dan eens om met een mooi groenplan dit lelijke huis om te toveren in een prachtige groene oase.

Actie van de Week 50 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 10 december 2016

Plantenlijst 10 december 2016 - PlantPlezier.nl De plantenlijst van Robs Grote Tuinverbouwing heeft weer veel leuke planten. De tijd dat je snel mee moest schrijven is gelukkig voorbij. Nu maak je gemakkelijk een kopie van deze lijst en kan dan zelf op zoek gaan om je favoriete plant te vinden.

Actie van de Week 49 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De Jeremy van de Hortus

De Jeremy van de Hortus - PlantPlezier.nl Jeremy kookt al jaren met planten die Rob in de tuin gebruikt. Inmiddels vindt iedereen dit ook heel normaal en doen meer mensen dit. Minder makkelijk aan te komen, maar daardoor niet minder interessant zijn de planten in de Hortus botanicus Leiden.

Actie van de Week 49 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien in Robs Grote Tuinverbouwing

Gezien in Robs Grote Tuinverbouwing - PlantPlezier.nl Hoewel Piet zijn boom in de auto vergat te zetten en hem op het dak van zijn auto liet staan kon hij gelukkig bij Bakker.com gewoon een nieuwe bestellen. En met actiecode PLANTPLEZIER nog met korting ook. 😉

Actie van de Week 49 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl De plantenlijst van 3 december 2016 Van Princettia tot Corokia en van Mahonia tot Sarcococca.

Actie van de Week 48 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Kerststal van karton

Kerststal van karton - PlantPlezier.nl De dagen worden langer en kouder en het plannen van de feestdagen en het optuigen van de Kerstboom staan weer voor de deur.

Actie van de Week 48 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Rob

Gezien bij Rob - PlantPlezier.nl Ivo en Rob laten in de uitzending de Woonplant van de Maand zien. De Azalea. Een rijkbloeiende kamerplant die niet al te veel licht en een vochtige kluit nodig heeft.

Actie van de Week 48 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Rozendorp Lottum

Rozendorp Lottum - PlantPlezier.nl Lottum is hét Rozendorp van Nederland. Liefst 70% van de Nederlandse rozenproductie komt uit dit pittoreske dorpje. Alles in Lottum ademt rozen; De Rozenhof, de fietsroutes, de rozentuinen en uiteraard het Rozenfestival.

Actie van de Week 47 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 26 november

Plantenlijst 26 november - PlantPlezier.nl De planten die Rob en Ivo op 26 november in de uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing laten zien staan hieronder weer in een rijtje voor je. Zit er nu een plant tussen waarvan je denk: ‘Dat is er een voor mij’.

Actie van de Week 47 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Rob

Gezien bij Rob - PlantPlezier.nl Iedere week zetten Rob en Ivo een bijzondere plant in de schijnwerpers als zij bij Bakker.com planten bestellen. Deze week aandacht voor de Air So Pure Spathiphyllum, een plant die sterk is, rijk bloeit en erg gemakkelijk te verzorgen is.

Actie van de Week 47 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Voedselbos

Voedselbos - PlantPlezier.nl Ooit van een voedselbos gehoord? Een voedselbos is een bos met overwegend bomen, struiken en planten die eetbaar zijn voor mensen.

Actie van de Week 46 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 19 november

Plantenlijst 19 november - PlantPlezier.nl Zoals je van ons gewend bent, hebben we de planten die te zien zijn in Robs Grote Tuinverbouwing voor je op een rij gezet. Wil je een plant uit deze lijst snel in huis hebben?

Actie van de Week 46 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Ivo en Rob

Gezien bij Ivo en Rob - PlantPlezier.nl Die goede, gouden oude tijd met prachtige grote geurende rozen. Rozen zoals rozen zijn bedoeld. Mooi en met een lekkere geur.

Actie van de Week 46 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 12 november

Plantenlijst 12 november - PlantPlezier.nl Rob en Ivo hebben weer flink hun best gedaan en weer heel wat planten in hun handen gehad. Hieronder vind je de lijst met planten die in Robs Grote Tuinverbouwing aandacht hebben gekregen.

Actie van de Week 45 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Rob & Ivo

Gezien bij Rob & Ivo - PlantPlezier.nl Hulst is er in alle soorten en maten. Blad houdend, blad verliezend, met bessen, zonder bessen, met groot blad of met kleine blaadjes. Kies maar! Er is zelfs hulst dat lijkt op buxus en waarmee je ook vormen kunt maken door te snoeien.

Actie van de Week 45 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Het stadsparadijs

Het stadsparadijs - PlantPlezier.nl Winkeldame Viola en hovenier Henk runnen samen een tuinontwerpwinkel in Amsterdam. Auteur Jan Schep, zelf hovenier en eigenaar van die tuinwinkel, beschrijft hun belevenissen scherp en vol humor in zijn tuinroman ‘Het stadparadijs’.

Actie van de Week 45 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Jatropha weggeef actie

Jatropha weggeef actie - PlantPlezier.nl Bakker.com geeft deze week in samenwerking met PlantPlezier vijf Jatropha’s weg. Ben je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief van PlantPlezier, doe dit dan zo snel mogelijk. Like de facebookpagina van Bakker.com en maak kans op deze prachtige plant.

Actie van de Week 45 - Meer over deze actie »

Actie van de week - bollen, bollen en bollen

bollen, bollen en bollen - PlantPlezier.nl De ene bloembol bloeit ieder jaar opnieuw en de andere niet. En sommige bloembollen breiden ook nog eens uit! Hoe zit dat met verschillende soorten bloembollen?

Actie van de Week 44 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Rob en Ivo

Gezien bij Rob en Ivo - PlantPlezier.nl Natuurlijk hebben Rob en Ivo in de uitzending speciaal aandacht voor orchideeën met bijzondere soorten als de

Actie van de Week 44 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien in de vlog van Ivo

Gezien in de vlog van Ivo - PlantPlezier.nl Tulipa Ice Cream is een tulp waarbij je het water in de mond loopt en dat gebeurde zeker ook bij Ivo en Rob. In zijn vlog in Robs Grote Tuinverbouwing gaf Ivo aan dat je meer informatie kon vinden over deze tulp en tulpen in het algemeen op PlantPlezier.

Actie van de Week 43 - Meer over deze actie »

Actie van de week - GroenVandaag

GroenVandaag - PlantPlezier.nl Onze collega’s van GroenVandaag besteden aandacht aan de Tuin van het Jaar Verkiezing. Wie heeft de mooiste tuin van het jaar gemaakt en wint een prijs. Er staan prachtige tuinen tussen en ook jij mag meestemmen. Kijk hier hoe je dit kunt doen.

Actie van de Week 43 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 29 oktober

Plantenlijst 29 oktober - PlantPlezier.nl De lijst met plantennamen die Rob en Ivo in de uitzending hebben gebruikt staat weer voor je klaar. Het is gemakkelijk om deze planten in huis te halen, of er meer over te lezen door op het logo van Bakker.com te klikken.

Actie van de Week 43 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien In Robs Grote Tuinverbouwing

Gezien In Robs Grote Tuinverbouwing - PlantPlezier.nl Rob laat in ‘zijn’ Grote Tuinverbouwing weer hele bijzondere planten zien. De Clematis Taiga is hier een voorbeeld van. Een plant die met zijn bloemen werkelijk van het scherm af spat.

Actie van de Week 42 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Word jij in 2017 minister van Groen?

Word jij in 2017 minister van Groen? - PlantPlezier.nl Verschillenden brancheverenigingen in de groensector pleiten ervoor om, in het regeerakkoord van de nieuwe regering na de verkiezingen van maart 2017, aandacht te besteden aan het groen in onze leefomgeving.

Actie van de Week 42 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst van 22 oktober

Plantenlijst van 22 oktober - PlantPlezier.nl Ook deze week vind je bij ons weer een lijst van de planten die Rob en Ivo in de uitzending gebruiken. Waarschijnlijk bekijk je deze lijst niet voor niets en wil je af en toe wel eens wat bestellen.

Actie van de Week 42 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 15 oktober

Plantenlijst 15 oktober - PlantPlezier.nl Ook deze week hebben we de plantenlijst van Robs Grote Tuinverbouwing weer voor je uitgeplozen en op PlantPlezier gezet. Met een foto en titel van de plant is het makkelijker zoeken.

Actie van de Week 41 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Rob

Gezien bij Rob - PlantPlezier.nl In Robs Grote Tuinverbouwing laat Rob een aantal klimplanten zien, omdat klimplanten in onze tuinen te veel ondergewaardeerd worden.

Actie van de Week 41 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Botanische revolutie

Botanische revolutie - PlantPlezier.nl Misschien niet direct iets dat je bij PlantPlezier zou verwachten. Een artikel over een boek. Waarom? Het geeft ons een andere kijk geeft op planten en dat vinden we leuk.

Actie van de Week 41 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Rob

Gezien bij Rob - PlantPlezier.nl Rob laat in Robs Grote Tuinverbouwing weer bijzondere planten zien. Vorige week liet hij de Oude Wijfjes zien in Robs Grote Tuinverbouwing. Ook Grootmoeder besteedde er aandacht aan en Ivo schreef erover in zijn column. Deze week brengt Rob bijzondere pluimhortensias onder de aandacht.

Actie van de Week 40 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst 8 oktober

Plantenlijst 8 oktober - PlantPlezier.nl In Robs Grote Tuinverbouwing zijn weer veel planten te zien. Misschien zijn er ook wel planten bij waarover je meer wilt weten of die je wilt bestellen. We hebben geprobeerd het je zo makkelijk mogelijk te maken. Aan de meeste planten zit een koppeling (even dubbelklikken op de foto...

Actie van de Week 40 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Het parachuteplantje

Het parachuteplantje - PlantPlezier.nl Voor wie een bijzonder kamerplantje in huis wil halen of kado wil doen, is het parachuteplantje, Ceropegia sandersonii  ‘African Parachute’, een echte aanrader. Rob en Ivo hebben dit plantje dan ook regelmatig in de uitzending laten zien. Deze prachtige kamerplant valt op door haar leuke witgroene bloemen met een soort panterprint.

Actie van de Week 39 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Plantenlijst zaterdag 1 oktober 2016 Ook deze week weer een nieuwe plantenlijst met Planten die Rob en Ivo in de uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing laten zien.

Actie van de Week 39 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Rob

Gezien bij Rob - PlantPlezier.nl In Robs Grote Tuinverbouwing laat Rob een wel heel bijzondere hortensia zien. De Hydrangea L.A.Dreamin. Een boerenhortensia die niet kan kiezen. Deze plant draagt zowel roze als blauwe bloemen.

Actie van de Week 39 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl Plantenlijst zaterdag 24 september 2016 Je hebt de uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gezien en bent enthousiast over een plantje, maar de naam is je even ontschoten. Vind je plantje hier. Sommige planten kun je ook via PlantPlezier bij Bakker.com bestellen. Klik op de foto, voer als actiecode PLANTPLEZIER in en...

Actie van de Week 38 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Rob

Gezien bij Rob - PlantPlezier.nl Voor wie nog even vast wil houden aan het gevoel van de zomer. Rob laat in Robs Grote Tuinverbouwing de Buddleja Summer Lounge zien. Een leuk compact struikje dat niet zo groot wordt als de bekende vlinderstruiken. Hierdoor is het een geschikte plant voor een plantenbak op balkon of...

Actie van de Week 38 - Meer over deze actie »

Actie van de week - GroenVandaag

GroenVandaag - PlantPlezier.nl Waar PlantPlezier je alle tips geeft over tuinieren, en je betrekt bij hetgeen er in Robs Grote Tuinverbouwing gebeurt, informeert Groen Vandaag  je over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van groen. Omdat PlantPlezier en GroenVandaag elkaar zo goed aanvullen werken we sinds kort samen en hopen hiermee jouw...

Actie van de Week 38 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Rob

Gezien bij Rob - PlantPlezier.nl In de aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing is Rob te zien met ‘zijn eigen’ tulp. De Tulipa greigii ‘Rob Verlinden’ zoals de tulp officieel heet. Uiteraard heeft Rob deze tulp ook in zijn eigen tuin staan. Niet alleen omdat de tulp zijn naam draagt, maar het is ook nog...

Actie van de Week - Meer over deze actie »

Actie van de week - Plantenlijst

Plantenlijst - PlantPlezier.nl In de uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing zijn de volgende planten aan bod gekomen:

Actie van de Week - Meer over deze actie »

Actie van de week - Tuin oppepper

Tuin oppepper - PlantPlezier.nl Dag zomer, hallo herfst! Ook in het najaar gaat het tuinseizoen gewoon door. Planten als violen, chrysanten en siergrassen zorgen dat er meer dan voldoende te beleven is. Met een paar simpele ingrepen geef je jouw tuin, balkon of terras een oppepper volgens de laatste trends.

Actie van de Week - Meer over deze actie »

Actie van de week - Meer kleur met chrysant

Meer kleur met chrysant - PlantPlezier.nl Een echte vrolijke bloem voor het najaar is de chrysant. Met in totaal meer dan tien hoofdkleuren -die uiteen lopen van geel tot paars en van roze tot groen- kent geen bloem zo’n grote verscheidenheid als de chrysant.

Actie van de Week - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gezien bij Rob

Gezien bij Rob - PlantPlezier.nl In 2013 was de Mahonia ‘Soft Caress’ plant van het jaar 2013! Ook op PlantPlezier aandacht voor deze mooie struik die als stekelloze mahoniestruik in Nederland op de markt werd gebracht.

Actie van de Week - Meer over deze actie »

Actie van de week - GroenVandaag

GroenVandaag - PlantPlezier.nl PlantPlezier informeert je wekelijks over alles en meer van wat er in en om Robs Grote Tuinverbouwing gebeurt. Onze collega’s van GroenVandaag plaatsen

Actie van de Week 35 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Vakantiesfeer thuis

Vakantiesfeer thuis - PlantPlezier.nl Rob laat in Robs Grote Tuinverbouwing weer prachtige palmen zien. Waarom? Het is nu een mooi moment om deze in de tuin te zetten.

Actie van de Week - Meer over deze actie »

Actie van de week - Maak je eigen minituintje

Maak je eigen minituintje - PlantPlezier.nl Wat nou als je heel graag wilt tuinieren, maar niet de ruimte heb? Of als je de tuin het liefst mee wilt nemen op vakantie. Een minituintje biedt de oplossing.

Actie van de Week 27 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Tweekleurige regenboom

Tweekleurige regenboom - PlantPlezier.nl Bakker weet vaak te verrassen met bijzondere planten. Nu met de tweekleurige regenboom een boompje met gele en roze bloemen. Waar vind je zoiets?

Actie van de Week 23 - Meer over deze actie »

Actie van de week - 100 zomerbollen Actie

100 zomerbollen Actie - PlantPlezier.nl Het is nu tijd om zomerbollen ook in de volle grond te planten. Bakker stelde een assortiment zomerbollen samen bestaande uit 100 eersteklas bollen voor nog geen tientje.

Actie van de Week 21 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Hortensiaweek weggeef Actie

Hortensiaweek weggeef Actie - PlantPlezier.nl Omdat de hortensia zo geliefd is bij vrijwel iedereen, is het tijd om de plant in het bekende zonnetje te zetten. Daarom is er vanaf dit jaar een ‘Hortensiaweek’ in het leven geroepen,

Actie van de Week 21 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Familieappelboom Actie

Familieappelboom Actie - PlantPlezier.nl Een familieboom is een boom die er uitziet als een gewoon laagstam appelboompje, maar het leuke is dat alle takken van dit boompje verschillende appelsoorten dragen.

Actie van de Week 21 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Bakker Magic Moederdag Actie

Bakker Magic Moederdag Actie - PlantPlezier.nl Met een hortensia krijg je natuurlijk iedere moeder gelukkig. Zeker als het een hortensia is die van kleur verandert tijdens het seizoen.

Actie van de Week 18 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gardena Moederdag Actie

Gardena Moederdag Actie - PlantPlezier.nl Wil jij je moeder, net als Carlo, ook verrassen. Maak kans op deze handige wandslangenbox van Gardena.

Actie van de Week 18 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Tuinbloeiers Actie

Tuinbloeiers Actie - PlantPlezier.nl Het zal niemand zijn ontgaan dat Rob en Ivo druk zijn Nederland weer enthousiast te maken voor de tuinbloeiers. Een actie, waar het mooie weer bij helpt en uitnodigt om kleur te brengen in tal van bakken in de tuin, of op het balkon.

Actie van de Week 16 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Bakker Actie

Bakker Actie - PlantPlezier.nl Waarom zwarte bloemen zo exclusief zijn. Simpelweg omdat de kleur zwart bij bloemen eigenlijk niet bestaat. Toch is de Aziatische lelie ‘Queen of the Night’ met zijn kleur uniek te noemen en daarom echt iets unieks in iedere tuin.

Actie van de Week 16 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Bakker actie

Bakker actie - PlantPlezier.nl Siamese tulpen mix (Curcuma alismatifolia) knol Het is leuk om zelf je planten op te kweken, maar nog leuker is het als dit resulteert in een fraaie tropische verrassing;

Actie van de Week 13 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Baltus actie

Baltus actie - PlantPlezier.nl Ivo gaf in zijn column al aan dat het weer tijd is om plannen te maken voor de tuin in de zomer. We kunnen nu dan ook het beste zomerbollen bestellen. Waarom nu? Heel simpel, omdat er nu nog volop keuze is en op=op.

Actie van de Week 13 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Robs Zomerkriebels

Robs Zomerkriebels - PlantPlezier.nl De komende weken zijn Rob en Ivo in de weer met de Zomerkriebels van Rob. Het betreft een actie die je echt niet wilt missen. Bekijk hier het filmpje dat Rob en Ivo samen maakten.

Actie van de Week 10 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Moestuinieren

Moestuinieren - PlantPlezier.nl Sinds kort is de moestuinrage weer begonnen. Met behulp van echt goede producten kan ook jij dit jaar genieten van de opbrengst van je eigen moestuin.

Actie van de Week 10 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Actie voor goed doel

Actie voor goed doel - PlantPlezier.nl Een aantal bewoners van Het Zonnelied in Ammerzoden hebben wel een tuin, maar missen ‘het ouderwetse tuingevoel’. Personeel van dit verpleeghuis vraagt daarom via Ivo hulp aan de lezers van PlantPlezier.

Actie van de Week 08 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Moestuinieren

Moestuinieren - PlantPlezier.nl Afgelopen jaar wist een bekende supermarktketen veel mensen enthousiast te maken voor het ‘moestuinieren’. Dit jaar nemen we afscheid van ‘het proberen’ en gaan we daadwerkelijk uit onze tuin eten.

Actie van de Week 08 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Valentijn Actie

Valentijn Actie - PlantPlezier.nl Speciaal voor Jou(w) Valentijn Bestaande liefdes, ontluikende liefdes of omdat iemand je dierbaar is. Die ene collega, die bijzondere buurvrouw, die altijd vrolijke buschauffeur.

Actie van de Week 06 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Bakker Actie

Bakker Actie - PlantPlezier.nl Fuchsia ‘Juice Berry’   Deze bijzondere Fuchsia arborescens Censation® ‘Juice Berry’ heeft niet alleen veel prachtige bloemen, deze plant geeft ook eetbare vruchten.

Actie van de Week 06 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Verslag Tulpendag

Verslag Tulpendag - PlantPlezier.nl Tulpen uit Amsterdam In de aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing is aanstaande zaterdag 6 februari een impressie te zien van de gezellige Tulpendag op de Dam in Amsterdam.

Actie van de Week 03 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Speciaal voor Jou

Speciaal voor Jou - PlantPlezier.nl In Speciaal voor Jou gaf Burney haar moeder op omdat zij trots op haar is. Wil je weten waarom? Bekijk hier het filmpje. Wil jij nou ook iemand opgeven? Dit hebben wij dan van je nodig.

Actie van de Week 03 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Aalbessentrio

Aalbessentrio - PlantPlezier.nl Een kleine tuin, maar grote ambities? Of gewoon omdat het een enorm leuke struik is met lekkere bessen én makkelijk in onderhoud. Met het Bakkers aalbessentrio plant je in één keer drie soorten tegelijk.

Actie van de Week 03 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Nationale Tulpendag 2016

Nationale Tulpendag 2016 - PlantPlezier.nl Aanstaande zaterdag 16 januari is de start van de Nationale Tulpendag op de Dam in Amsterdam. Nederlandse tulpenkwekers leggen daar voor het 5e jaar op rij een reusachtige pluktuin aan met ruim 200.000 kleurrijke tulpen.

Actie van de Week 02 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Helleborus in actie

Helleborus in actie - PlantPlezier.nl Ivo is enthousiast over de Helleborussen uit de Gold Collection®. Hij vertelt in het filmpje hoe hij deze plant twee jaar geleden van Rob kreeg om hem in zijn eigen tuin te testen.

Actie van de Week 01 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Bakker actie

Bakker actie - PlantPlezier.nl Het lijkt nog te vroeg maar dat is het voor violen nooit want een afgeharde viool overleeft een beetje vorst.

Actie van de Week 01 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Speciaal voor Jou

Speciaal voor Jou - PlantPlezier.nl In Speciaal voor Jou gaf Monique haar ouders op omdat zij dol op hen is en zij al jaren voor haar en haar gezin klaar staan. Bekijk hier het filmpje.

Actie van de Week 01 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Speciaal voor Jou

Speciaal voor Jou - PlantPlezier.nl Ivo ging bij de ouders van Dorien langs met een mooie bloemenbak. Dorien had Ivo gevraagd hen een hart onder de riem te steken na het slechte nieuws dat zij onlangs te horen hebben gekregen.

Actie van de Week 50 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Het paradijs in huis?

Het paradijs in huis? - PlantPlezier.nl Dat kan met de Paradijsvogelbloem (Strelitzia reginae) want deze plant wordt bewonderd om de exotische bloemen, maar is ook als plant erg mooi en exotisch.

Actie van de Week 49 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Bakker Actie

Bakker Actie - PlantPlezier.nl Regelmatig besteden wij bij PlantPlezier aandacht aan bijzondere planten. Onlangs gebruikte Rob de ‘Kalanchoe Magic Bells’ in het item ‘Kleur je Leven’ om een woonkamer op te fleuren.

Actie van de Week 49 - Meer over deze actie »

Actie van de week - -Origineel!- Koninklijke orchidee

-Origineel!- Koninklijke orchidee - PlantPlezier.nl Wekelijks speuren Ivo en Rob het internet af op zoek naar bijzondere planten. In de aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing van zaterdag 21 november vinden zij een heel bijzondere orchidee; de Dendrobium King Akasuki.

Actie van de Week 47 - Meer over deze actie »

Actie van de week - -Nieuw!- De Paphiopedilum

-Nieuw!- De Paphiopedilum - PlantPlezier.nl De orchidee is de jongste plantensoort op aarde en is – op de cactussen na – de grootste plantenfamilie. Je kunt deze over bijna de hele wereld in de natuur tegenkomen. De Paphiopedilum is er één met een uniek verhaal.

Actie van de Week 45 - Meer over deze actie »

Actie van de week - -Goud!- Helleborus Gold Collection

-Goud!- Helleborus Gold Collection - PlantPlezier.nl Veel mensen zijn gek op de Helleborus omdat het een van de weinige planten is die in de winter bloeit. Even kende de populariteit een kleine teruggang doordat er een virus opdook. Helleborussen uit de Gold Collection® hebben hier echter geen last van. Zij zijn namelijk ziekteresistent gekweekt.

Actie van de Week 45 - Meer over deze actie »

Actie van de week - -Winnaar!- No Water Flowers

-Winnaar!- No Water Flowers - PlantPlezier.nl Eerste prijs winnaar van de Glazen Tulp van Flora Holland in de categorie Concepten  is nu overal volop verkrijgbaar. No Water Flowers® is een merknaam voor speciaal geselecteerde bloembollen die gegarandeerd zonder water uitgroeien en bloeien. De bol heeft genoeg energie voor de bloei.

Actie van de Week 45 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Rode Medinilla bij Bakker

Rode Medinilla bij Bakker - PlantPlezier.nl ACTIE Medinilla flamengo De Medinilla mogen we met recht tot één van de populairste kamerplanten rekenen en hoewel de prachtige roze bloemen al menig bloemenhart heeft veroverd, is er sinds kort een nieuwe kleur op de markt; rood. Een zelfde indrukwekkende plant, maar nu met rode bloemen en de...

Actie van de Week 43 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Pinus pinea ‘Silver Crest’

Pinus pinea ‘Silver Crest’ - PlantPlezier.nl De dagen worden korter. Tijd dus om de zon in huis en tuin te halen. De Pinus pinea ‘Silver Crest’ is een zilverkleurig dennetje afkomstig uit Zuid-Europa dat door veel mensen direct zal worden geassocieerd met een zonnige vakantie.

Actie van de Week 41 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Winnaar Rob’s Snoeptuin actie

Winnaar Rob’s Snoeptuin actie - PlantPlezier.nl Marion Emons uit Elst is de winnaar van de Rob’s Snoeptuin actie van PlantPlezier. Marion won een Kleur je Leven gewonnen omdat zij de jury door haar enthousiasme heeft overtuigd.

Actie van de Week 40 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Beleef de herfst!

Beleef de herfst! - PlantPlezier.nl Dauw, spinnenwebben en grondmistbanken, de nachten worden langer, de temperatuur daalt de eerste tekenen van de herfst dienen zich alweer aan.

Actie van de Week 38 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Hartstichting actie

Hartstichting actie - PlantPlezier.nl ‘Voor wiens hart kom jij in actie?’ Iedereen kent helaas wel iemand in zijn omgeving met hart– en/of vaatziekten. Zowel Anthurium als het hart staan voor kracht, stoerheid en puurheid. September is de actiemaand van de Hartstichting. Ivo maakte hier een filmpje over.

Actie van de Week 36 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Snoeptuin actie

Snoeptuin actie - PlantPlezier.nl Inmiddels hebben we zelfs tijdens de vakantie al wel wat leuke foto’s ontvangen voor de snoeptuin actie. Omdat alle plantjes er nu naar verwachting mooi bij zullen staan willen we nog één maal oproepen om via Facebook de mooiste en origineelste foto’s van jouw snoeptuin te sturen.

Actie van de Week 36 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Facebook actie

Facebook actie - PlantPlezier.nl De actie die Rob en Ivo op de facebookpagina van Robs Grote Tuinverbouwing zijn gestart loopt nog steeds. Inmiddels hebben al twee mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief, een mooie Weber barbecue gewonnen.

Actie van de Week 30 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Snoeptuin actie

Snoeptuin actie - PlantPlezier.nl Voor iedereen die enthousiast bezig is met het kweken van Robs Snoeptuin-plantjes, hierbij nog wat verzorgingstips.

Actie van de Week 30 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Wie wint een Weber barbecue?

Wie wint een Weber barbecue? - PlantPlezier.nl Afgelopen week zijn Ivo en Rob een actie gestart op de facebookpagina van Robs Grote Tuinverbouwing. Beide mannen weten zeker dat de facebookfans van Robs Grote Tuinverbouwing ook enthousiast zullen zijn over Ivo’s PlantPlezier. Bekijk hier het filmpje dat zij maakten.

Actie van de Week 27 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Inzamelactie taxussnoeisel

Inzamelactie taxussnoeisel - PlantPlezier.nl Start landelijke inzamelactie taxussnoeisel voor chemokuren tegen kanker.   Op 15 juni is de landelijke actie “Vergroot de Hoop, verklein de kanker” van Stichting Vergroot de Hoop gelanceerd.  

Actie van de Week 26 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Rob’s Snoeptuin update

Rob’s Snoeptuin update - PlantPlezier.nl Ook deze week weer veel inzendingen van enthousiaste ‘Snoeptuinders’. Je kunt nog meedoen met de actie die Rob en Ivo zijn gestart met het kweken van eetbare bloemen. Bekijk hier het filmpje dat Ivo over deze actie maakte.

Actie van de Week 26 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Magical Hortensia

Magical Hortensia - PlantPlezier.nl Een Magical-hortensia kan écht toveren. De vele bloemen veranderen in één jaar zeker drie tot vier keer van kleur. Dat levert een boeiend schouwspel op in de tuin. De ‘magische’ boerenhortensia heeft sterke takken waardoor de tuinplant minder snel gaat hangen bij stevige of langdurige regenbuien. De hortensia is...

Actie van de Week 24 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Rob’s Snoeptuin

Rob’s Snoeptuin - PlantPlezier.nl Voor zover bij ons bekend is Jesse Vos de jongste deelnemer aan Rob’s Snoeptuin-actie. De actie die Rob en Ivo een maand geleden zijn gestart waarin zij op zoek zijn naar de origineelste, mooiste of grappigste foto van het resultaat van Rob’s Snoeptuin.

Actie van de Week 24 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Snoeptuin update

Snoeptuin update - PlantPlezier.nl Rob is al jaren enthousiast over het eten van bloemen. Zo enthousiast zelfs, dat hij het gemakkelijk heeft gemaakt door een pakketje samen te stellen met eetbare bloemen die je zelf kunt opkweken; Rob’s Snoeptuin!

Actie van de Week 22 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Tuinhortensia’s

Tuinhortensia’s - PlantPlezier.nl Geen groene vingers? Er is één plant waarmee je altijd succes hebt. Een Magical-hortensia. De vele bloemen veranderen in één jaar zeker drie tot vier keer van kleur.

Actie van de Week 20 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Rob’s Snoeptuin

Rob’s Snoeptuin - PlantPlezier.nl In Robs Grote Tuinverbouwing is door Rob een actie gestart die direct door Ivo werd opgepakt. Wie maakt de origineelste, mooiste of grappigste foto van het resultaat van Rob’s Snoeptuin en maakt kans dat Rob en Ivo persoonlijk langs komen voor een Kleur je Leven.

Actie van de Week 19 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Waterplanten

Waterplanten - PlantPlezier.nl Voor wie altijd de grote droom heeft om een vijver te hebben, maar voor wie een kleine tuin of balkon heeft en waar dat echt niet kan, hier is de oplossing:      

Actie van de Week 18 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Drijvende lantaarns

Drijvende lantaarns - PlantPlezier.nl Je had ze al hangend, vliegend en gewoon voor op tafel. Maar nu zijn ze er ook voor op het water. Prachtig voor in een vijver in de achtertuin of andere kleine wateroppervlaktes.

Actie van de Week 16 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Een nieuwe Fatsia

Een nieuwe Fatsia - PlantPlezier.nl Soms komt Ivo een plant tegen die hij niet kent. Hoewel de Fatsia japonica een voor hem bekende kamer- en tuinplant is, kende hij deze variant nog niet.

Actie van de Week 16 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Een filmpje van eigen tuin

Een filmpje van eigen tuin - PlantPlezier.nl Ivo heeft een leuke gadget gevonden. Een camera die je in de tuin plaatst en vervolgens een heel seizoen regelmatig vanuit een zelfde positie foto’s laat maken van je tuin. Met deze ‘foto-video’ zie je de tuin groeien. Ivo vertelt er alles over in dit filmpje.

Actie van de Week 16 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Kleurig fietsend het voorjaar in

Kleurig fietsend het voorjaar in - PlantPlezier.nl Altijd al je favoriete bloemen willen meenemen op de fiets? Dat kan! Met dit super schattige kleine vaasje kun je heel simpel al je favoriete bloemen meenemen. Bevestig het vaasje aan je fiets, vul het vaasje met water en je bloem, en voilá!    

Actie van de Week 14 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Een stofetende plant (NIEUW!)

Een stofetende plant (NIEUW!) - PlantPlezier.nl Vleesetende planten kennen we al wel. Stofetende planten nog niet. Het is bekend dat planten de lucht kunnen zuiveren, maar deze plant gaat nog een stapje verder en trekt stof uit de omgeving aan. Dit stof blijft kleven op de bladeren waarna de plant de voedzame bestanddelen (zoals huidschilfers)...

Actie van de Week 14 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gadgets bij Ranzijn tuin & dier

Gadgets bij Ranzijn tuin & dier - PlantPlezier.nl De Acer Japanese Jewels van Rob en Ivo In de uitzending van ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ van 11 april a.s. heeft Rob het over de prachtige Esdoorns uit de Japanese Jewel collectie. Wil je zien hoe enthousiast Ivo was over deze kleurrijke Esdoorns, bekijk dan dit filmpje.

Actie van de Week 14 - Meer over deze actie »

Actie van de week - 2x andere kleur roze

2x andere kleur roze - PlantPlezier.nl Een absolute blikvanger en een plant die twee keer per jaar bloeit met twee keer een andere kleur roze. De Pink Annabelle is niet alleen een mooie zeer rijk doorbloeiende en zeer winterharde hortensia.

Actie van de Week 12 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Graffiti met mos

Graffiti met mos - PlantPlezier.nl   Een leuke oplossing voor je saaie oude en lelijke muurtje? Maak een tekening of verzin een paar dichtregels en zet deze op de muur met mos!

Actie van de Week 12 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Gras om in te hangen

Gras om in te hangen - PlantPlezier.nl Het misschien nog wat te vroeg in het seizoen om in een hangmat in de tuin te liggen, maar de Field Hammock is wel een goed voorbeeld van een ‘mooi grasveldje’ dat geen verticuteermachine nodig heeft.

Actie van de Week 10 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Bollen vergeten te poten? Poot ze nu!

Bollen vergeten te poten? Poot ze nu! - PlantPlezier.nl In het najaar vergeten bollen in de tuin te planten. Geen nood. In deze tijd van het jaar zijn de mooiste bollen op pot te koop. Door deze nu te poten kun je meteen genieten van kleur in je tuin.

Actie van de Week 10 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De vleesetende plant

De vleesetende plant - PlantPlezier.nl Je eigen insectenvanger in huis? Dit is echt heel erg leuk! Deze plant lokt zijn prooi, vangt hem en verteerd hem daarna. Deze planten komen oorspronkelijk voor in moerassen, vanwege de zeer stikstofarme grond. Helaas komen de vleesetende planten steeds minder in het wild voor.

Actie van de Week 08 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De Capi Tutch bloempot

De Capi Tutch bloempot - PlantPlezier.nl Deze prachtige bloempot is de Capi Tutch. Het lijkt alsof hij van steen is, maar dit is niet het geval. Deze pot is gemaakt van een volledig gerecyclede kunststof, waardoor hij vele malen lichter is en daarnaast ook nog eens onbreekbaar.

Actie van de Week 06 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Kruidenbakje van CultuurStekkie

Kruidenbakje van CultuurStekkie - PlantPlezier.nl Onder het motto “Kweek talent, koop een stekkie” lanceert Pokon een bijzonder initiatief; CultuurStekkie. Met de opbrengst van een speciaal ontwikkelde Kruiden Kweekset willen ze bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw talent, te beginnen in de theatersector.

Actie van de Week 04 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De Balkonton, een moestuin op elk balkon!

De Balkonton, een moestuin op elk balkon! - PlantPlezier.nl De Balkonton is een verticale tuin op pootjes met in het midden een wormen-compost-buis. Op een oppervlak van minder dan twee stoeptegels kweek je 20 planten en composteer je je eigen GFT.

Actie van de Week 02 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Vogelhuisje voor een warme kerst!

Vogelhuisje voor een warme kerst! - PlantPlezier.nl Een hele bijzondere plantenbak, mét vogelhuisje. Zet aan weerszijde van het vogelhuisje leuke plantjes neer. Dit biedt kleine vogeltjes de ultieme rust en een nestplaats.

Actie van de Week 52 - Meer over deze actie »

Actie van de week - Een ‘groene’ kerstkaart

Een ‘groene’ kerstkaart - PlantPlezier.nl De Kerstkaart wordt lang niet zo veel meer via de post gestuurd als vroeger. Stiekem vindt bijna iedereen het toch wel leuk om echte kaartjes te ontvangen in zijn of haar brievenbus. Met deze ‘groene’ Kerstkaart maak jij helemaal de blits en is de ontvanger vast ook blij verrast!

Actie van de Week 50 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De plantenjas

De plantenjas - PlantPlezier.nl Heel vaak komt er de vraag hoe die prachtige palm, loodzware oleander of stokoude olijfboom in ons Nederlandse klimaat beschermd moet worden tegen de kou. Naar binnen halen is in dit geval geen optie.

Actie van de Week 48 - Meer over deze actie »

Actie van de week - De Scoovel

De Scoovel - PlantPlezier.nl De tijd van de vallende blaadjes is weer aangebroken! Het is altijd een enorme klus om alle blaadjes op de vegen, op te rapen en in de container of composthoop te gooien.

Actie van de Week 46 - Meer over deze actie »

  Nieuwsbrief  

Ontvang al het leuks van PlantPlezier elke week in je mailbox!